Anmälan Ambitionsträning 12 gånger VT-19 5-manna

Vi fortsätter med ambitionsträningen.

Tanken med verksamheten är att de som vill satsa lite extra på sin fotboll skall få tillfälle att under ledning av en erfaren tränare utveckla sin fotbollsteknik och fotbollsfysik ytterligare. Övningarna är hämtade från föreningens utbildningsplan.

Alla barn som har åldern inne och är medlemmar i föreningen är välkomna. Detta handlar inte om att var duktig på fotboll från början utan om att vilja bli duktig! Det är därför viktigt att du och ditt barn är medvetna om att deltagande i gruppen förutsätter att man är beredd att lyssna noga och träna självständigt med de uppgifter man får. Självklart är detta en aktivitet som vänder sig till de som har hög närvaro på ordinarie träningar och tycker att det är jätteroligt med fotboll.

Detta sagt så är självklart målsättningen att verksamheten skall präglas av glädje och kul - glädjen i att lära sig och utvecklas!

Träningarna kommer att hållas av Jan Pettersson, certifierad tränare och instruktör inom Hallands Fotbollsförbund.

Denna inbjudan gäller för 5-mannaspelare (pojkar/flickor 10 och 11). På träningen delas spelarna vid behov in efter födelseår

Vi tränar på Kullaviksplan kl 15:45-17 fredagar.

Kostanden är 600 kr

Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Kullavik IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
JA
PersonNr * -