MiniMalbas anmälan till Malbas F10 Vit

Hej!

VÄNLIGEN LÄS ALL INFORMATION INNAN DU ANMÄLER DIG!

Du har kontaktat oss eftersom du är intresserad av att börja spela basket hos oss. Vi har två grupper för flickor födda 2010 och just nu har vi möjlighet att erbjuda ett antal platser i denna grupp. Tränare för gruppen är Lotta Hansson. Vi behöver komplettera gruppen med ytterligare tränare och om du som förälder kan tänka dig att hjälpa till med gruppen är du välkommen att prata med Lotta. Man behöver inte nödvändigtvis ha basketkunskaper för att hjälpa till!

Träningstider:

Ambitionen är att gruppen ska träna tre gånger/vecka men i nuläget har vi endast tränare till två träningstillfällen. För att kunna erbjuda en tredje träning behövs fler ledare. De träningstider som är beslutade är följande:

Onsdagar, kl 17.00-18.30, Möllevångsskolan

Lördagar, kl 10.30-12.00, Risebergaskolan

Säsongens första träning är den 25/8 2021!

Pris:

Du får prova gratis under en sammanhängande tvåveckorsperiod och därefter skickas det automatiskt en faktura via vårt administrationssystem till den e-postadress du angivit. När du får fakturan har du möjlighet att ta ställning till om du vill fortsätta eller ej och om du inte vill fortsätta spela basket meddelar du det genom fakturafunktionen.

I MiniMalbas betalar man för en hel säsong och en hel säsong i den här gruppen kostar 1909 kronor (i priset ingår medlemsavgift, träningsavgift och administrationsavgift. Säsongen pågår till slutet av maj/början juni).

Anmälan:

Intresset för att spela basket är otroligt stort och vi har många barn i kö till de flesta av våra grupper. Eftersom vi har kö till våra grupper är det är tyvärr inte möjligt att ta med sig en kompis som vill prova på till träningen och du kan inte heller dela med dig av anmälningslänken nedan till en kompis.

Erbjudandet om en plats i den här gruppen är riktat till dig personligen och vi tar in nya barn efterhand som man anmält intresse. Vi vet att de träningstider och hallar vi erbjuder inte alltid passar men i de allra flesta fall har vi dessvärre ingen annan grupp att erbjuda.

För barn som går i låg- och mellanstadiet och bor i områdena Hermodsdal, Nydala och Lindängen finns det ytterligare grupper och om du vill ha information om dessa innan du bestämmer vilken grupp du vill att ditt barn tränar i är du välkommen att kontakta vårt kansli på basket@malbas.com (glöm inte skriva att du vill ha information om träningsgrupperna på Hermodsdalsskolan).

Innan du går till din första provträning är det viktigt att du anmält dig via det här formuläret. Barn som inte är registrerade i vårt system har inte möjlighet att provträna.

Om du vill komma och prova att träna med gruppen gör du såhär:

1. Fyll i det här formuläret så detaljerat som möjligt

2. Ladda ned Sportadmins medlemsapp (https://www.sportadmin.se/medlemsapp/)

3. Gå till din första träning! Om du vill kontakta din tränare innan du kommer till din första träning är du välkommen att maila Lotta på lotta.ac.hansson@gmail.com

Har du ytterligare frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Malbas kansli på basket@malbas.com. Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna