Anmälan till förberedande år för tävlingsgrupp - Eriksdalsbadet

Gruppen riktar sig till dig som är född mellan 2015-2013 som tycker att simhopp är fantastiskt roligt! Gruppen kommer att träna 2ggr/veckan, 2 timmar/pass. Start januari 2022.
Förberedande gruppen kommer att träna tisdagar 17.30-18.30 och 10-12.
OBS! Viktigt att ert/era barn kan närvara vid båda passen!

Genom gruppen vill vi ge de barn som har en träningsvilja, tävlingsvilja och en stor nyfikenhet kring simhoppningen en möjlighet att efter detta förberedande år bli uttagna till vår utveckling- och tävlingsverksamhet.
Den gruppen som vi tar ut efter årets slut kommer ingå i vårt utvecklingsprogram framtaget av Anna Lindberg. Träningsmängden kommer då att öka till 3ggr/veckan.

Syftet med gruppen är att se hur barnen reagerar över tid på träning på tävlingsförberedande nivå.
Tanken är att barnen kommer träna under ett år i gruppen, men barnen kan under årets gång bli omplacerade till en annan mer passande grupp i ex. hoppskolan.

Föreningens elit-och utvecklingstränare kommer avgöra om barnen är redo att ta steget vidare in i vår utvecklingsverksamhet, om barnet inte är redo placeras de i passande grupp i hoppskoleverksamheten.

Notera att det inte är ett krav att man måste gå på simhopp i vår verksamhet för att anmäla sig till gruppen. Den ända förkunskapen man behöver är att vara simkunnig, hoppa från kanten och doppa huvudet under vattnet.

Mer om träningen i vår utvecklingsverksamhet hittar ni på vår hemsida

Frågor? maila info@polisensimhopp.se

Välj Förberedande träningsgrupp  *
Antalet platser kvar anges ( ). Om antalet är noll är gruppen fullbokad.
PersonNr -
Kön* Man   Kvinna