JULSHOW 17/12

Hej!

Nu är det återigen dags för vår stora avslutningsshow/uppvisning, JULSHOWEN 2016! Detta året så kommer julshowen hållas i Ystad Arena  och vi hoppas som vanligt på att alla våra gymnaster och tränare kommer vara med!

Biljettförsäljning kommer ske i Sparbanken Syd Arena under början på december, mer information kring detta kommer längre fram.

Även i år kan ni stötta föreningen genom att köpa era "Uppesittarkväll" Bingolotter i samband med biljettförsäljningen!

Längre fram kommer ni få en lista på avvikande träningstider som gäller för ert barn i förberedelserna kring JULSHOWEN samt vilka kläder som behövs till showen. Vissa kläder kommer vi köpa in som ni sedan köper eller lånar av oss, andra kommer ni få sy efter en beskrivning ni får av oss. men mer om allt detta kommer längre fram, när anmälningstiden gått ut.

Anmälningstiden till GK Splitts JULSHOW 2016 går ut den 16 oktober

Ditt barns grupp *
Välj den grupp som barnet som anmälan gäller går i
PersonNr * -