Klara och Ludde Skills Camp 2018

Välkommen till Klara och Ludde skills camp 2018 (KLC)!

Lägret är öppet för killar och tjejer födda 2001-2006. Begränsat antal deltagare. Först till kvarn med anmälning och betalning gäller.

Lägret kostar 1950 kr. I avgiften ingår individuell träning, ett lägerlinne, lunch, mellanmål och vattenflaska. Vänligen betala till vårt BG BG 5207-7344 eller SWISH 123 613 8697. Märk inbetalningen "KLC2018 FÖR-OCH EFTERNAMN".

Anmälan gäller först när vi registrerar inbetalningen på vårt konto. Vänligen notera att anmälan med betalning är bindande.
Mitt barn vill delta följande vecka/veckor *
Väl ett av alternativen
Välj vilken vecka ditt barn vill vara med. Om du anmäler ditt barn till båda veckorna, betala in dubbel lägeravgift, men invänta även konfirmation för deltagande båda veckorna.

OBS: Vecka 1 är HELT FULLT för killar och tjejer födda 2004-2006. Vecka 2 är HELT FULLT för killar och tjejer födda 2005. Nyanmälningar för dessa åldrar kommer betalas tillbaka.
Tröjstorlek *
Ange ditt barns T-shirtstorlek
Alla deltagare får varsitt KLC-linne!
Allergier/specialkost *
Vänligen ange om ditt barn har några allergier/specialkost som vi bör känna till.
Klubb *
Ange vilket klubb du tillhör.
(Tex Alvik Basket)
PersonNr * -