Götahallen Anmälan HT2024 Juniortennis Röd nivå 4-7 år

Juniortennis Röd nivå 4-7 år

Röd nivå (Minitennis) är ett träningskoncept anpassat för åldrarna 4-7 år och är en introduktion till vår Tennisskola eller Matchskola som är nästa steg. I Minitennis råder en härlig mix av lek, koordinationsträning och en hel del inledande tennisteknik. Barnen kommer få utforska tennisens härliga utmaningar och lära sig teknik på ett roligt och lekfullt sätt.

Vi följer svenska tennisförbundets utvecklingsprogram. Vi använder oss av fyra olika typer av bollar för att främja utvecklingen i denna kategori.

Läs mer om Spelutveckling Röd Tennis via nedan länk:

Höstterminen startar måndagen 2 september, vecka 36 och slutar lördag 21 december, vecka 51.

Uppehåll vecka 44 (Höstlov).

Totalt 15 träningsveckor.

Utrustning: Rack, (finns att låna om man inte har), idrottskläder, rena inomhusskor och vattenflaska. Vi rekommenderar 19-23 tums rack för denna kategori

Kostnad: Se info i nedan anmälningsformulär.

Plats: Götahallen inomhus, Planteringsvägen 141 b Helsingborg

Betalning

Betallänk kommer att skickas ut vid terminens start. Om man inte redan är medlem så tillkommer en årlig medlemsavgift på 250 kr (junior)

Anmälan är bindande för terminen.

Genom att anmäla er till IS Göta Tennis kurser godkänner ni att IS Göta Tennis hanterar personuppgifter enligt Riksidrottsförbundets uppförandekod kopplat till GDPR.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik etc. publiceras på IS Göta Tennis hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter vänligen skicka ett mail till info@gotatennis.se

Välkomna!

IS Göta Tennis

Anmälan HT2024 Röd nivå 4-7 år