KLUBBMÄSTERSKAP INOMHUS 2019 I NYA HALLEN 28-29/12

ANMÄLAN TILL KLUBBMÄSTERSKAP INOMHUS 2019

Nu är det dags för vårt första Klubbmästerskap i vår nya Tennishall. Helgen 28-29 december spelar vi! Ta chansen till lite motion efter all julmaten!

Matcherna avgörs med tids-set (2x25min) och kommer därför att kräva max en timme. Varje klass kommer att angöras under en samlad dag. Exakt vilka klasser som spelar vilket dag beror på antalet anmälda i klasserna. Information om detta kommer att mailas deltagarna som läggas ut på hemsidan.

Spelet sker i gruppspel och sedan final. Varje deltagare i en klass är garanterad minst två matcher. För att få ihop spelschemat begränsar vi deltagandet till max 1 singelklass och max 1 dubbelklass per spelare.

Sista dag för anmälan är söndag 22:e December.

Tävlingsklasser:
- Juniorer upp t o m 11 år, killar & tjejer (grön boll)
- Juniorer upp t o m 17 år, killar & tjejer
- Damer
- Herrseniorer
- Herrar 45 och uppåt
- Damdubbel
- Herrdubbel
- Generationsdubbel

Minst tre deltagare krävs för att en klass ska genomföras. Lottning och speltider kommer att publiceras senast 26/12
Anmälningsavgift: Singel senior: 250 kr, Singel Junior 150 kr, Dubbel 150 kr/spelare. I avgiften ingår kaffe/saft samt mackor/fika hela dagen. Avgiften faktureras ut efter tävlingen.

Tävlingsledare är Magnus Selin

Klasser *
Fyll i vilken/-a klass/-er du vill vara med i.
Yngre Juniorer, max 11 år (födda 2008 eller senare)
Äldre Juniorer, max 17 år (födda 2002 eller senare)
Damsingel
Herrsingel