Anmälan Lund Giants hockeyskola 2021-2022

Välkommen med din anmälan till Lund Giants hockeyskola (HS).

OBS! Just nu kan vi inte erbjuda låneutrustningar. Ni kan fortfarande anmäla er till hockeyskolan, men det kan ta tid att få tag i utrustning. Istället rekommenderar vi att ni köper egen begagnad utrustning. Hinner ni inte köpa är ni välkomna att anmäla till nästa säsong. För er som har utrustning själva går det bra att börja. Vi kräver full utrustning (hockeyhjälm med galler, halsskydd, axelskydd, byxor, armbågsskydd, hockeyhandskar, benskydd för att prova på.

HS är öppen för alla barn födda 2012-2017.

Hockeyskolan startar omkring månadsskiftet augusti/september och slutar i mars.

Vi har löpande rekrytering, det går bra att anmäla sig under hela säsongen.

Vi lånar ut utrustning under hela hockeyskoletiden.

Men tänk på att när barnen går upp i lag behöver de egen utrustning.

Mot slutet av säsongen 21/22 bildar barn födda 2015 lag.

Hockeyskolan (HS) delas in i tre grupper (som tränar enligt föjlande):

Gul - nybörjare            (lör 9:00- 10:00)

Blå - medelnivå           (lör 9:00- 10:00 och ons 16:30-17:20)

Grön - avancerad nivå (lör 9:00- 10:00 och ons 16:30-17:20)

Samtliga barn som börjar HS börjar träna i den gula gruppen.

När tränarna bedömer att barnen är redo för nästa steg meddelas föräldrar och selare.

När barnet tränar i den gröna gruppen så är nästa steg att han/hon blir flyttat till ett av våra lag som är delade enligt åldern.

För att börja träna hos oss behöver barnet bli kallat till träning. Svara på kallelsen så fort som möjligt så får våra tränare större möjligheter till att planera träningarna på bästa sätt.

Det kan hända att ni kan få kallelser till träningar till samtliga grupper men ni svarar ENDAST på kallelse som gäller den grupp ditt barn tillhör.

Första kallelsen till träning sker oftast den första lördagen efter anmälan samt efter ni hämtat ut utrustningen.

Låneutrustningen brukar vi dela ut i ishallen på fredagar mellan 10-14 vilket innebär att du får utrustningen dagen innan ditt första ispass.

Vid utlåning av utrustning tar Lund Giants HC deponi på 500kr per väska.

Deponi betalas via SWISH på plats samtidigt som man får väskan.

Vi lämnar inte ut utrustningar vid träningstillfällena utan sker fredagen innan första tillfället.

Samma regler gäller för dem som har egen utrustning (minimum krav: hockey hjälm, halsskydd, axelskydd, armbågsskydd, benskydd, hockey byxor och hockeyhandskar och skridskor).

För er som lånar skridskor sker detta på plats för hockeyskolan, skridskorna lämnas tillbaka efter träningen. Det är gratis att låna skridskor till HS träningar.

Ibland kan det hända (speciellt när säsongen redan är igång) att vi inte har den låneutrustning ni behöver. Då kan första ispasset kan därmed dröja någon vecka.

Vi kontaktar er så fort vi har utrustningen till Ert barn.

Som medlem i Lund Giants kommer föreningen behandla flertalet personuppgifter om dig. Uppgifterna som lämnas i det här formuläret använder vi för att kunna administrera deltagande i vår hockeyskola. Lund Giants har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande svensk lagstiftning samt Idrottens uppförandekod för behandling av personuppgifter.Genom att sända in Er anmälan godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt medlemsregister och på vår hemsida.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör på kansli@lundgiants.se för att ansöka om medlemskap.

Varmt välkomna till Lund Giants Hockeyskola!

För att anmäla ert barn så fyller du/ni i nedanstående formulär:

Skridskoåkning *
Ange ett alternativ som stämmer bäst in för er gällande skridskoåkningsnivån
Storlek i kläder *
Låneutrustning *
Ange ett alternativ som stämmer bäst in för er gällande låneutrustning
Vilken del av utrustning vill du låna?
Klicka i den utrustning ni vill låna
Hockeybyxor
Axelskydd
Benskydd