Intresseanmälan Klätterskolan HT2023 UppsalaSyftet med denna intresseanmälan är att kunna hålla er uppdaterade kring hur och när ni kan boka en plats till kommande termin i Klätterskolan. Det är även ett sätt för er att förbereda en medlemsprofil så att ni redan har detta steg klart när ni ska göra er bokning.


När vi släpper platser är det ni själva som bokar in era barn i önskad grupp. Detta sker via en egen bokningssida, som ni kommer att få tillgång till i god tid innan platserna släpps, så att ni hinner förbereda er.


Denna intresseanmälan är för nya deltagare till Klätterskolan, går du redan i Klätterskolan får du ett separat mail med info om din återanmälan.Anmälan och Återanmälan
Anmälan gäller endast vald termin och grupp, får du ingen plats till den terminen du anmält dig måste du själv göra en ny anmälan till nästkommande termin! Du behåller dina ködagar.
Har du stått tidigare i kö  kommer du behålla ditt könummer till efterföljande terminer! 

Ålder
Välj den åldersgrupp för det år ditt barn fyller detta år. Dvs fyller ditt barn 13 år under 2023 väljer du gruppen 13-15 år. Det är viktigt att du väljer korrekt ålder!

Grupptyp

 För barn under 13 år (grupperna 7-9 och 9-12 år) finns det möjlighet för föräldrarna att vara med och säkra några gånger under terminen. Ni som vill ställa upp och hjälpa till att säkra alla barn i gruppen har möjlighet att gå en rabatterad grundkurs för att lära er säkra och skaffa grönt kort. Helst går ni kursen innan terminsstart så att ni är redo att säkra barnen när klätterskolan börjar. Mer information om det kommer. 

För barn 13 år eller äldre (grupperna 13-15 och 15-19 år) behövs ingen förälder närvara under träningen, där lär sig barnen säkra själva.

Gruppnivå
Du kan ställa dig i kö till nybörjargrupp eller fortsättningsgrupp. 

OBS! Fortsättningsgrupp gäller enbart om ditt barn klättrat i klätterskola tidigare eller gått på något av våra läger! Du anger i meddelanderutan hur många terminer/läger barnet klättrat samt om barnet och/eller du som förälder har grönt kort!

Besked
Besked om köhantering och ev. erbjudande om plats i vårens klätterskola skickas ut under sommaren

Välkomna!
Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Grupper Uppsala *
Meddelande
Ange här hur mycket erfarenhet ditt barn har av klättring samt om barnet eller du som förälder har grönt kort. Har ni t.ex. gått tidigare kurser/läger hos oss? Hur ofta klättrar ni/erat barn? En utförlig beskrivning bidrar till att vi enklare kan placera ditt barn i en passande grupp!  
Personuppgifter  *
Godkännande
Genom att anmäla er/ert barn till klätterskolans kösystem godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Information om Klättercentrets hantering av personuppgifter finns i informationstexten Personuppgiftspolicy som finns publicerad på Klättercentrets hemsida.  
Ja
Personuppgifter
PersonNr * -  
KönMan   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän