Anmälan till skridskoskolan

Hej, varmt välkommen till vår anmälan till skridskoskolan VT23.

Skridskoskolan startar  v.2 och vi avslutar terminen v.13

I skridskoskolan är alla välkomna nybörjare såväl vana skridskoåkare, från 4 år och uppåt. Här lär vi oss grunder i skridskoåkning. Huvudvikten ligger i att ha roligt samtidigt som man lär sig.

Deltagarna delas in i grupper efter kunskap eller ålder. Skridskoskolan håller till i Himmelstalundshallen och barnen är på isen 50min. Här tränar man 1 gång i veckan:

Lördagar (ålder från 4 år och uppåt) kl.12-13

Tisdagar (ålder från 6 år och uppåt) kl.17-18 (fullt)

För tillfället är det fullt i våra tisdagsgrupper på skridskoskolan, ställ er i kö så meddelar vi så snart det finns plats.

Träningsavgiften: 1050 kr/termin + medlemskap (en termin innehåller mellan 10-12 träningar)

Medlemsavgift tillkommer till Norrköpingskonståkningsklubb:
300 kr för enskild medlem och 350 kr för hela familjen.

Skridskoskolan Vuxen:

Här tränar man 1 gång i veckan som nybörjare eller fortsättningsåkare (möjligheter till 2 pass i veckan för de som önskar tävla/testa i klass Adult. Kontakta ansvarig tränare). Träningstid söndag kl.10.00-11.00.

Träningsavgiften: 1150 kr/termin + medlemskap (en termin innehåller mellan 10-12 träningar)

För mer information kolla vår hemsida: http://www.norkk.se/start/?ID=107276

Val av dag *
Lördag kl.12.00-12.50 (Grupper i alla åldrar från 4 år)
Tisdagar kl.17.00-17.50 (Grupper för barn från 6 år och uppåt) FULLT
Skridskoskolan Vuxen
Val av medlemskap  *
Enskild medlem
Familjemedlem
Familjemedlemskap
fylls in enbart vid familjemedlemskap.
Ange namn och personnummer (ej 4 sista). På de personer som ska vara en del av medlemskapet (syskon och vårdnadshavare).
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Norrköpings konståkningsklubbs officiella hemsida.
PuL *
Godkännande
Genom att ni skickar formuläret godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna