Vi behöver funktionärer till Enskede IK-AIK

Till den kommande hemmamatchen i Svenska Cupen mellan Enskede IK och AIK på ställs det högre krav än normalt på oss som matcharrangörer och vi behöver väldigt många matchfunktionärer.

Vi ber alltså om just din hjälp för att genomföra denna oförglömliga publikfest på Enskede IP!

Vi har behov av frivilliga och ideella funktionärer i olika funktioner, t.ex. matchfunktionär, värdar, vakter, försäljning, sjukvård, biljettkassa och mycket annat. Inga förkunskaper krävs för de flesta av sysslorna.

Eftersom AIK kvalificerat sig till Europa Leagues playoff så är inget datum ännu bestämt för när matchen kan spelas. Vi kan alltså inte ange ett datum eller tid just nu, men som tidigast kan matchen bli av den 18 september och därför behöver vi ett snabbt svar från dig så vi kan förbereda oss!

Din anmälan är inte bindande förrän vi har datumet klart utan den gäller enbart så länge som en intresseanmälan. Men vet du redan nu att du kan den 18/9 från kl. 15/16/17-tiden, skriv det i din anmälan. Åldersgränsen som funktionär är satt till 15 år.

Fyll i din intresseanmälan NU så kontaktar vi dig så snart datum för matchen är spikad! Ange gärna i kommentarsfältet om du har någon speciell kompetens, t.ex. "sjukvårdsutbildad", "erfarenhet som publikvärd" eller liknande.

Vi hörs! / Glada hälsningar Enskede IK

Mobiltelefon *