Ansökan Ledare

Medlem i KFUM Ängsholmen
För att arbeta som ledare på Ängsholmens läger behöver du vara medlem i KFUM Ängsholmen. Ev. obetald medlemsavgift dras från arvodet. Du behöver göra en ansökan för varje period du söker till. Vet du inte vilken position du helst skulle vilja ha, välj alternativet ”Vad som helst".
Vilken period vill du jobba? *
Vilken position vill du jobba på? *
Berätta lite om vem du är *
Max 100 ord.
Varför vill du jobba på Ängsholmen? *
Max 100 ord
Berätta om dina tidigare ledarerfarenheter *
Max 100 ord
Referenser *
max 100 ord
Utbildning *
Vi håller på och byter medlemsregister och skulle därför uppskatta om du kunde lista de utbildningar du gått i Ängsholmens regi samt vilken utbildare du hade (om du kommer ihåg)
Ytterligare information
Känner du att du vill komplettera din ansökan med ytterligare information som inte fick plats här ovanför kan du skicka kompletterande uppgifter till kansliet@angsholmen.org. Glöm inte att märka brevet med Ledare 2017 och vilken period du sökt.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna