Anmälan Värmdö IF Innebandylekis 2019-2020

I höst startar upp en lekgrupp för pojkar och flickor födda -14 och -15.

Innebandy är en populär sport på Värmdö, i Sverige och även internationellt. I kommunen är innebandyn en av de allra största sporterna med verksamhet i flera olika föreningar och hallar.

Säsongen 2019/2020 startar Värmdö IF Innebandy upp en grupp med fokus på lek och innebandy för de allra yngsta, pojkar och flickor födda -14 och -15. Innebandylekis är perfekt för de barn som vill leka och prova på innebandy under ledning av utbildad ledare och frivilliga hjälptränare från föräldraledet.

Så anmäler du ditt barn:

För att anmäla ditt barn till innebandylekis så fyller du i uppgifterna här nedan. Vi förbehåller oss rätten att vid för få anmälda hjälptränare tillämpa principen "först till kvarn" och då ange ett maxantal.

Hjälptränare:

Vi är i behov av föräldrar som kan ställa upp som hjälptränare under innebandylekis. Kan du tänka dig att ställa upp som ledare? Anmäl dig själv i eget formulär.

Innebandylekis egen hemsida:

Träningstid och plats:

Söndagar 09.00-10.00, Hemmesta Sporthall

Utrustningskrav:

Inomhusskor, innebandyklubba och innebandyglasögon.

Pris för säsongen 2019/2020:

500 kr + 300 kr (aktivitetsavgift innebandy + medlemsavgift Värmdö IF)

Fler frågor?

Kontakta Kansliet på 08-570 220 10 eller kansliet@varmdoif.se.

Vill du veta mer om Värmdö IF och innebandysektionen, besök www.varmdoif.se

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Värmdö IF:s officiella hemsida samt underliggande lagsidor.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Värmdö IF godkänner ni att vi sparar uppgifterna i vårt register i enlighet med GDPR.
JA
PersonNr * -