Förregistrering - Tänndalen säsongskort - 22/23

Vi behöver er anmälan senast torsdag den 29:e september för att kunna skicka informationen till Tänndalen och erhålla en kampanjkod. Senast fredag den 30:e september kommer vi skicka en kampanjkod till er som anmält er som ni skall använda vid beställning online på tanndalen.com  för att nyttja rabatten. Kampanjkoden ska fungera till och med fredag 30:e september.

I och med att ni mailar dessa uppgifter till oss samtycker ni till att vi får dela dem med Tänndalen för denna kampanj. De raderas efter kampanjperiodens giltighet.

En förutsättning för att ta del av erbjudandet är att man betalt/-ar medlemsavgift, för familjen gäller familjemedlemsskap samt minst en aktiv medlem som betalt/-ar träningsavgift i någon av våra ungdomsträningsgrupper (gäller ej Masters). Skulle ni anmält er till detta erbjudande men inte betalar medlem och träningsavgift kommer vi behöva informera Tänndalen om detta.

Anmälan *
Jag bokar upp en kampanjkod för Tänndalen säsongskort - klubbrabatt
Införstådd i mitt åtagande *
Jag är införstådd i att jag får kampanjkoden senast den 26:e september och måste använda den senast den 30:e september.
En anmälan krävs per person.
Typ av säsongskort *
Säsongspass Tänndalen
Grupp *
Ange vilken grupp du tillhör