ANMÄLAN TILL KÖR-KURS del II 2017

Kör-kurs del II på höstlovet!

Under vecka v 44 mellan onsdagen den 1/11och fredagen den 3/11 kl 10.00-12.00 kommer vi att hålla kör-kurs del II för körintresserade elever!

Kursen kostar 600 kr för tre dagar, och medlemskap i föreningen är obligatoriskt. Anmälda elever måste ha tidigare häst- och ridvana: man måste kunna rida självständigt i alla 3 gångarterna, och vara minst 10 år gammal. Man får också förtur om man deltagit i kör-kurs del I.

Förutom att gå igenom grundläggande körteori ska vi träna på alla 3 delarna i tävlingskörning: dressyr, maraton och precision, och även testa på lite brukskörning!

Eleverna kommer att vara 2 på varje häst, eftersom man alltid ska sitta 2 personer i vagnen (kusk och groom), och det är lika viktigt att man kan göra bägge delarna.

Sista anmälningsdag: 25/10.

TIdigare hästvana *