Grundformulär

Välkommen till Östhammars Gymnastikförening!

Vi ber er vänligen fylla i nedanstående formulär så noggrant som möjligt.

På vår hemsida www.osthammarsgymnastikforening.se hittar ni en sammanställning över våra grupper.

Under rubriken "KOMMENTARER" ber vi er notera vilken grupp barnet önskar. Det går givetvis att byta grupp om man vill det.

Alla får prova på två gånger utan debitering. Därefter skickas faktura till uppgivna E-postadresser.

Tveka inte att kontakta oss på osthammarsgf@gmail.com om ni har frågor.

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på ÖGF.s officiella hemsida.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn  till ÖGF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (General Data Protection Regulation).
OBS!!
Personuppgifter är gymnastens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna