Intresseanmälan VT-18 barngrupper (nya medlemmar eller medlemmar som haft uppehåll)

Hej!

För att få påminnelse om när lediga platser släpps ber vi er fylla i nedan formulär. Informationen ni lämnar hjälper oss att utveckla vår verksamhet och används dessutom till en eventuell reservlista. Om ert barn redan går i en av våra grupper behöver ni inte göra en nyanmälan i detta skede och kan bortse från detta formulär.

Viktiga datum:

Fram till 29 dec 2017 kan nedan formulär fyllas i.

Ca 30 dec 2017 - länk till bokning mailas ut till de mailadresser ni angett. Skapa konto och bekanta er med bokningssystemet.

4 jan 2018, kl 09.00 - lediga platser släpps via vårt bokningssystem. Först till kvarn! (kortbetalning på nätet)

Vänligen
GK Motus-Salto

Intresseanmälan *
Jag förstår att denna intresseanmälan INTE är en anmälan till vårterminen, utan att jag själv måste göra en aktiv bokning när platserna släpps 4 januari 2018.
Grupptyp *
Kryssa för den typ av gymnastik som ni är intresserad av.

Informationen ni lämnar hjälper oss i vårt fortsatta arbete att utveckla föreningens verksamhet och kommer att användas som underlag vid eventuell reservlista inför våren.
Alla Kan Gympa (för barn och ungdomar med funktionsvariationer)
Familjegymnastik (2-3 år, med mamma eller pappa)
Bamsegympa (3-4 år)
Barngymnastik (3-9 år)
Breddgymnastik (10-12 år)
Parkour (10-12 år) INGA PLANERADE GRUPPER VT2018
Önskat område *
Flera alternativ kan väljas
Kryssa i önskemål om träningsområde. Det finns ingen garanti för att det kommer att finnas tillgängliga platser på just ert önskemål.

Bergaskolan
Glasbrukshallen (inga spikade grupper VT2018)
Helenholm
Hyllievångshallen
Höja (inga spikade grupper VT2018)
Klagshamn Folkets Hus (inga spikade grupper VT2018)
Klagshamns Sporthall (inga spikade grupper VT2018)
Lomma
Ribersborgskolan
Rönnens Sporthall
Sundsbrohallen
Tygelsjö (inga spikade grupper VT2018)
Önskad träningsdag *
Flera alternativ kan väljas
Kryssa i önskemål om träningsdag. Det finns ingen garanti för att det kommer att finnas tillgängliga platser på just ert önskemål.

Hjälpförälder i barngrupp
Är du intresserad av att vara hjälpförälder? *
(max 2/barngrupp)
Detta kan ge förtur till den grupp ni önskar. Det som krävs av dig som hjälpförälder i en barngrupp är bl. a. att:

- aktivt delta i träningen vid minst 80% av tillfällena.
- stötta ansvarig ledare vid t ex stationer, uppvärmning, barnens toapaus.
- hjälpa alla barn lika mycket.

Som tack för hjälpen får du halva ditt barns träningsavgift betald (upp till 490 kr. Gäller ej AG eller Trupp). OBS! Skulle 80% närvaro inte uppfyllas kommer en faktura på det avdragna beloppet att skickas senare.
Jag vill vara hjälpförälder. Kontakta mig gärna.
Nej, jag vill inte vara hjälpförälder i mitt barns grupp
Engagera dig i föreningen
Jag vill engagera mig i föreningen
I en ideell förening finns det många saker att engagera sig i. Kryssa gärna för ifall du vill bidra med något och du vill bli kontaktad.
Ledare - jag är gammal idrottare och vill utbilda mig till ledare inom föreningen.
Samarbete - mitt företag funderar på att sponsra/samarbeta med föreningen. Kontakta mig gärna!
Sjukvård - jag är sjukvårdsutbildad och hjälper gärna till vid tävlingar och uppvisningar.
Jag bidrar gärna med något annat (beskriv i rutan nedan)
Jag bidrar gärna med något annat
Information till målsman

Vänligen fyll i DELTAGARENS personuppgifter samt målsmans kontaktuppgifter. På "c/o" vänligen ange namnet som står på brevlådan ifall annat än barnets namn!
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn godkänner ni att vi använder uppgifter i vårt register enligt PUL (personuppgiftslagen)
PersonNr * -