Anmälan till IK Sätra Sommarhockeyskolan 2020

IK Sätra Sommarhockeyskola för barn födda 2010/2011/2012

Hockeyskolan planeras för att genomföras i ERP Monitor Arena under tre dagar i augusti. Måndag 10/8 till Onsdag 12/8.

Deltagarna kommer att delas in i två grupper baserat på ålder.

Under dagarna kommer varje grupp att ha två ispass per dag samt olika off-ice aktiviteter med varierande fysiska och teoretiska inriktningar. Hos oss lär man sig genom lek och att ha roligt tillsammans, så alla aktiviteter kommer anpassas därefter.

Varje dag serveras lunch och två mellanmål.
Ev. specialkost anges i anmälan under kommentarer.

Komplett utrustning är obligatorisk för att få delta på ispassen.

IK Sätras ambition är att alla spelare ska få bra träning och utvecklas som hockeyspelare. Men lika viktigt är det att få en positiv syn på ishockey, träffa många kompisar och ha roligt tillsammans.

IK Sätra har bedrivit sommarhockeyskola enligt ovan i 22 år, alltid med ett lämpligt antal deltagare per grupp för att skapa bra förutsättningar för varje individ att utvecklas tillsammans med andra.

Deltagaravgiften är 2000 kr. I avgiften ingår samtliga aktiviteter, lunch och mellanmål.

IK Sätra/Hagaström spelare betalar 1800 kr och har förtur vid anmälan innan 10/5.

Om ditt barn vill vara målvakt eller om det är något annat vi bör känna till, anger ni det i "kommentarer".

Har ni frågor eller funderingar, kontakta oss på:
ishockey@iksatra.se

IK Sätra Hockey

IK Sätra

Kansliet 026-120512

kansli@iksatra.se

Anmälan till IK Sätra Sommarhockeyskola *
Föreningstillhörighet
IK Sätra/Hagaström
Övrig förening
Tröjstorlek *
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IK Sätras officiella hemsida.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla er/ert barn till IK Sätra godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna