Anmälan Parafotboll


Under våren 2023 vill vi starta upp ett parafotbollslag i Värmdö IF för personer med intellektuell funktionsnedsättning och är i åldrarna 7 – 16 år. 

 

Verksamheten utformas utifrån de behov och förutsättningar som spelarna har och vi fokuserar på inkludering och spelglädje. Projektet drivs tillsammans med RF/SISU, Värmdö Kommun och Parasportförbundet. 

 

Som i all annan idrott i vår föreningen krävs det att det är föräldrar som finns med som ledare i träningsgruppen - så anmäld dig själv och ditt barn till denna verksamhet enligt nedan länk! Som ledare kommer man erbjudas utbildning via RF/SISU och Parasportförbundet som är specifik för Paraidrott. 

 

Vi kommer att träna på Värmdövallen och träningstiden återkommer vi med när säsongen drar igång framåt mars/april 2023. 


Har du behov av ledsagare/assistans så måste de vara med och i uppstarten av laget vill vi att vårdnadshavare är på plats.Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Jag godkänner att foto på mitt barn publiceras på Värmdö IF:s officiella hemsida samt underliggande lagsidor, för information och marknadsföring av föreningen och dess aktiviteter.  
Ja
Ja - utan namn
Nej
Personuppgifter *
Genom att anmäla er/ert barn till Värmdö IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register i enlighet med GDPR.  
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän