Intresseanmälan Klätterskolan VT2022

Syftet med denna intresseanmälan är att kunna hålla er uppdaterade kring hur och när ni kan boka en plats i vårens termin i Klätterskolan. Det är även ett sätt för er att förbereda en medlemsprofil så att ni redan har detta steg klart när ni sen ska göra er bokning.

När vi släpper vårens platser är det ni själva som bokar in era barn i önskad grupp. Detta sker via en egen bokningssida, som ni kommer att få tillgång till i god tid innan platserna släpps, så att ni hinner förbereda er.

Denna intresseanmälan är för nya deltagare till Klätterskolan, går du redan i Klätterskolan får du ett eget mail med info om din återanmälan.

Terminsstart

Start grupper helger (inkl. fredag)

v.5

4/2 – 6/2

Fredag – Söndag

Start grupper vardagar

v.6

7/2 – 10/2

Måndag – Torsdag

Sportlov

v.9

25/2 – 6/3

Fredag v.8 – Söndag v.9

Påsklov

v.15

8/4 – 17/4

Fredag v.14 – Söndag v.15

Avslutning grupper vardagar

v.19

9/5 – 12/5

Måndag – Torsdag

Avslutning grupper helger (inkl. fredag)

v.20

20/5 – 22/5

Fredag – Söndag

Anläggning

Välj gärna vilken anläggning ni helst vill träna på. Detta är inte obligatoriskt, men det hjälper oss i vår planering.

Medlemskap i Solna Klätterklubb

Som deltagare i Klätterskolan blir du automatiskt medlem i Solna Klätterklubb. Medlemsavgiften för juniorer är 200kr/år och kommer att stå med i fakturan för terminen.

Som medlem i Solna Klätterklubb får ni ta del av flera aktiviteter och rabatter som klubben erbjuder. Läs mer på Solna Klätterklubbs hemsida.

Anläggning
Vart vill ni helst träna?
Akalla
Solna
Telefonplan
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att göra en intresseanmälan för er/ert barn till Klätterskolan godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Information om Klättercentrets hantering av personuppgifter finns i informationstexten Personuppgiftspolicy som finns publicerad på Klättercentrets hemsida.
Jag godkänner
PersonNr * -