Intensivkurs 24 maj - 18 juni

Utmärkt tillfälle att förbättra teknik och taktik

Du tränar en timme/dag, två ggr/vecka i fyra veckor. Dessutom tränar du ytterligare två fredagar inom denna fyraveckorsperiod. Detta ger dig som utövare totalt tio timmars tennisträning.

Måndag-torsdag:
Du tränar i grupp vid två tillfällen i veckan, måndag & onsdag eller tisdag & torsdag. Max antal elever per grupp är fyra för vuxengrupper och fem för barn- och ungdomsgrupper. Barn & ungdomar födda 2016 eller tidigare kan delta på intensivkursen. Träningen genomförs från kl. 15.00 och framåt.

Fredag:
På fredagarna blir det bland annat spel med bollmaskin, serveradar, diverse spännande träningsmaterial samt videoanalys på bana 1. De två fredagar som du tränar är det ett högre tempo och mer intensivt spel. Detta för att du ska lära dig så mycket som möjligt om tennis samtidigt som det är kul. Träningen genomförs kl. 15.00-19.00.

Deltagaravgift
Juniorer: 1295:-
Vuxna: 1595:-
För icke medlemmar tillkommer medlemsavgift: vuxen 450:-, junior upp till 18 år 300:-, familj 700:-.
Anmälan är bindande och ska vara inne senast 18 maj på www.fairplaytk.se

Gruppindelning och träningstider publiceras på www.fairplaytk.se från och med fredagen den 21 maj. Tiderna för måndag-torsdag kan skilja sig från tiden ni får på fredagar.

Vid frågor kontakta:

Hugo Dahlbom, hugo.dahlbom@fairplaytk.se, eller via telefon 040-16 55 79.

Se hur vi hanterar dina personuppgifter via vår integritetspolicy på www.fairplaytk.se,
tränarhandboken eller på anslagstavlan på Fair Play Stadion.
Träningsalternativ *
Medlemskap *
Det underlättar mycket  för oss att veta om du är medlem eller om du har varit medlem hos oss tidigare.
Spelkompis
Ange om du har en kompis som du gärna vill spela med.
Speltid
Om möjlighet finns önskar jag måndagar & onsdagar
Om möjlighet önskar jag tisdagar & torsdagar
Jag har spelat...
Ange antal terminer. Om du är nybörjare ange 0.
Övriga önskemål
PersonNr * -