Medlemsansökan

Hej!

Välkomna till Frövi Judos nya medlemshanteringssystem, här vill vi att du/ni fyller i alla uppgifter gällande er själva eller ert barn.

Innan ni fyller i detta formuläret är det viktigt att ni först har varit i kontakt med någon av klubbens tränare, och därefter fyller i formuläret. (besök gärna vår dojo  på Lindesbergs Arena eller maila till info@frovijudo.se)

Kryssa alla grupper som är aktuella för den aktive.

Vi kommer använda mejladresserna för terminsavgifterna som kommer skickas ut via detta systemet, vi har även möjlighet att via mejl eller SMS skicka viktig föreningsinformation.

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkomna!

Frövi Judo

Ange träningsgrupp ansökan avser *
Elit
Elit RIG
Fortsättning 1
Fortsättning 2
Gladiatorfys
Judo för alla
Judo-fitness
Liten & Stor Örebro
Nybörjare 10-14 år
Nybörjare 6-9 år
Vuxen Motion
Örebro, Nybörjare
Örebro, Ungdom
Frövi Special
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Frövi Judo godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Frövi Judos officiella hemsida.
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna