Sommarstallplats 2021

Hej!


Välkommen till intresseanmälan om sommarstallplats på Torns.


Torns kan erbjuda ett begränsat antal sommarplatser för privata ponnyer och hästar som normalt sett står uppstallade i ponnystallet och på Axelgård. Om det blir många anmälda så prioriteras de som har starka skäl att stå kvar under sommaren. Det kan finnas flera anledningar; om man t.ex. har medicinska skäl att behöva stå kvar med hästen eller om man planerar att tävla frekvent på hög nivå under sommaren samt de som kommer att låna ut sin ponny till dagridlägren. Ange därför i anmälan vad du har för skäl att behöva stallplats under sommaren. Övriga uppmanas ordna plats till sina hästar på annat håll. 


Obs: Vi garanterar INGEN plats på anläggningen, undantaget hästar som är planerade att delta i ridläger! Om du riskerar att få ont om tid att skaffa bete/annan plats innan besked om Torns-plats ges, råder vi dig att redan nu söka efter reservplats på annat ställe! Tänk också på att vi endast har ett begränsat antal boxar till stor häst. 


Sommarplats innebär att de som står på Torns på sommaren tar fullt eget ansvar för sina hästar och all deras skötsel. Den ordinarie stalltjänsten och annan ordinarie verksamhet är inte aktiv under sommaren.

Sommarhyrare kommer gemensamt överens om schema för fodringar, in-/utsläpp och annat eventuellt underhåll och hjälps åt enligt egen överenskommelse. Akuta problem måste sommarhyrare själva ta tag i för att lösa då ingen personal finns på plats. 


Om Torns-ponnyer vid utegång bedöms behöva stödutfodring i hage kommer denna att ske i samband med de andra hästarnas utfodringar och ingå i det schemat, tex på morgon eller kvällsfodring. 


Avgiften är 350 kr per vecka och inkluderar tillgång till box, plats i hage, boxströ samt tillgång till ridanläggningen enligt överenskommelse. Observera att det är plats i hage som erbjuds, dock inget sommarbete, så fodring med stråfoder behövs ändå. Observera också att någon eller några av ridytorna kan komma att stängas ner pga väderförhållanden och/eller sommaruppehåll. Avgift för foder tillkommer och betalas i efterhand.


Under vecka 24-27 kommer det hållas dagridläger.


Avgift: 350 kr per vecka (Obs! Kostnad för foder tillkommer).

 

Följ instruktionerna nedan och fyll i formuläret så noggrant som möjligt, samt ange mankhöjd.

Observera: senast 31 mars vill vi ha din intresseanmälan! 

 

Genom denna anmälan till Torns Ryttarförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PUL (personuppgiftslagen).

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Sommarplats
Fyll i de veckor du önskar ha plats
vecka 24
vecka 25
vecka 26
vecka 27
vecka 28
vecka 29
vecka 30
vecka 31
Särskilda skäl att få sommarplats *
Ja
Nej
Beskriv dina skäl att få plats *
Övrigt
Ange övrig information
Gäller häst:  *
Personuppgifter
PersonNr * -  
Förnamn *  
Efternamn *  
Mobiltelefon *  
E-post 1 *  
Kommentarer  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän