Sommarstallplats 2022

Hej!


Välkommen till intresseanmälan om sommarstallplats på Torns.


Torns kan erbjuda ett begränsat antal sommarplatser för privata ponnyer och hästar som normalt sett står uppstallade i ponnystallet och på Axelgård. Om det blir många anmälda så prioriteras de som har starka skäl att stå kvar under sommaren. Ange därför i anmälan vad du har för skäl att behöva stallplats under sommaren. Övriga uppmanas ordna plats till sina hästar på annat håll. 


Obs: Vi garanterar INGEN plats på anläggningen, undantaget hästar som är planerade att delta i ridläger. Om du riskerar att få ont om tid att skaffa bete/annan plats innan besked om Torns-plats ges, råder vi dig att redan nu söka plats på annat ställe. Tänk också på att vi endast har ett begränsat antal boxar till stor häst. 


Sommarplats innebär att de som står på Torns på sommaren tar fullt eget ansvar för sina hästar och all deras skötsel. Den ordinarie stalltjänsten och annan ordinarie verksamhet är inte aktiv under sommaren.

Sommarstallgäster kommer gemensamt överens om schema för fodringar, in-/utsläpp och annat stallarbete och hjälps åt enligt egen överenskommelse. Akuta problem måste sommarstallgästerna lösa då ingen personal finns på plats. 


Om Torns egna ponnyer vid utegång bedöms behöva stödutfodring i hage kommer denna att ske i samband med de andra hästarnas utfodringar och ingå i sommarstallschemat.


Avgiften är 500 kr per vecka för ponny och 550kr vecka för stor häst. Detta inkluderar tillgång till box, plats i hage, halm och hö samt tillgång till ridanläggningen. Observera att det är plats i hage som erbjuds, dock inget sommarbete, så fodring med stråfoder behövs ändå. Observera också att någon eller några av ridytorna kan komma att stängas ner pga väderförhållanden och/eller sommarunderhåll. Under vecka 24-27 kommer det hållas dagridläger på anläggningen.


Avgift: 500 kr per vecka ponny / 550kr vecka stor häst 

 

Följ instruktionerna nedan och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Observera: senast 15 april 2022 vill vi ha din intresseanmälan! 


Anmälan är inte bindande men de som erbjuds och tackar ja till plats kommer att få underteckna ett sommarplatsavtal som kommer vara bindande för båda parter.


 

Genom denna anmälan till Torns Ryttarförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PUL (personuppgiftslagen).

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Sommarplats
Fyll i de veckor du önskar ha plats
vecka 24
vecka 25
vecka 26
vecka 27
vecka 28
vecka 29
vecka 30
vecka 31
Hästens storlek *
A-ponny
B-ponny
C-ponny
D-ponny
149-159cm
160-169cm
170cm eller högre
Hästens storlek
Särskilda skäl att få sommarplats *
Ja
Nej
Beskriv dina skäl att få plats *
Övrigt
Ange övrig information
Gäller häst:  *
Personuppgifter
PersonNr * -  
Förnamn *  
Efternamn *  
Mobiltelefon *  
E-post 1 *  
Kommentarer  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän