Anmälan - Vuxen

Välkommen till Karlskoga Simförening!

Här anmäler du dig till våra vuxengrupper. Läs igenom förkunskaperna och fyll sedan i
formuläret så noggrant som möjligt.

Simskola för vuxna
Här krävs det bara att man INTE är rädd för vatten.

Medleykurs

Nybörjare  I denna kurs lär vi oss grunderna i frisim och förbättrar tekniken i både bröstsim och ryggsim. För att få ut det mesta av kursen så ska du kunna simma 150 meter (100 meter bröstsim och 50 meter ryggsim) och ha god vattenvana.

Fortsättning I denna kurs så fortsätter vi bygga på tekniken i frisim, bröstsim och ryggsim.

För att få ut det mesta av kursen så ska du kunna simma 200 meter (50 meter frisim, 100 meter bröstsim och 50 meter ryggsim). God vattenvana krävs även här.

Crawlkurs - I denna kurs kommer vi att gå igenom frisimstekniken från grunden. Vi kommer jobba i simmarens egna tempo för att förbättra vattenläge, glid, andning, armtag och benspark.

För att få ut det mesta av kursen så ska du kunna simma 150 meter bröstsim och ha en god vattenvana.

Friträning

Träning på egen hand, utan tränare.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Genom att anmäla er till Karlskoga Simförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Karlskoga Simförenings officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till bredden@karlskogasf.se

Jag anmäler mig till: *
Simskola för vuxna
Medleykurs - Nybörjare
Medleykurs - Fortsättning
Crawlkurs
Friträning
INFORMATION
All information till våra medlemmar går ut via mail och sms. Vi ber er därför att kontrollera att uppgifterna är korrekt ifyllda innan ni skickar in anmälan.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna