Intresseanmälan Prova på Cheerleading

Hej!

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Anmälningsformulär är till för alla som är intresserade av att prova på cheerleading. Formuläret är ej bindande men ni behöver fylla i det för att vi ska kunna försäkra den aktive, göra mail utskick samt ha kontaktuppgifter till målsman.

Prova på:

Då säsong 2020/2021 är slut tar vi inte in nya aktiva i något av våra lag förrän säsong 2021/2022 drar igång i augusti. Fram tills dess kommer vi att erbjuda prova på samt att man får deltaga på våra sommarträningar.

Vilka åldrar erbjuder vi träning?

Vi erbjuder i dagsläget träning för barn födda från 2014. Det går jätte bra att anmäla sitt barn även om man är född tidigare än 2014 då vårt mål är att börja erbjuda träning även för barn födda redan 2017 längre fram (om intresse finns). Idag har vi ingen övre åldersgräns.

Nivå på lagen:

Vårt mål är att varje säsong kunna erbjuda träningslag, tävlingsförberedandelag samt tävlingslag för olika åldrar. Lagen anpassas utefter anmälningar vi får in i samband med att en ny säsong drar igång. Mer info kommer om detta längre fram samt hur man anmäler sig.

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Önskar Crocsfamily

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Crocodiles AFC officiella hemsida & andra sociala medier.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Crocodiles AFC godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (mer information hittar ni under användarvillkor).
Vad skiljer våra olika nivåer åt?
Anledningen att vi frågar detta är så att vi vet på ett ungefär vilken nivå som intresserar er. Detta underlättar så att vi kan erbjuda er ett passande prova på tillfälle.
Träningslag:
Träningslag: Detta är ett lag som passar alla som helt enkelt vill träna för det är kul. Man nöjer sig med ca 1 träning i veckan, man kanske kombinerar cheerleading med en annan sport. Här kombinerar vi mycket grunder, kroppskontroll och anpassar lekar beroende på ålder.
Tävlingsförberedandelag:
Detta är ett lag för er som vill ha mycket fokus på träningarna och lite mindre lek, ni tränar 1-2 gånger i veckan. Det är obligatoriska träningar som gäller. Målet är att söka sig in till tävlingslag om kanske 1-2 säsonger. Tanken är ett smakprov på hur det är att träna i ett "riktigt" tävlingslag. Här får man räkna med några extra träningar och någon form av koreografi läger där man lär sig programmet man ska visa upp på uppvisningar samt förhoppningsvis tävla på tyckartävlingar.
Tävlingslag:
Detta passar er som vill ha väldigt fokuserad träning, ni tränar efter mål på både individ och grupp nivå. Här tränar man för laget lika mycket som jaget. Vi har fokus på utveckling, teknik, program, mycket fart och fläkt men även lite lek såklart! Här är det obligatoriska träningar som gäller både ordinarie träningstider, extra träningar och läger. Här tillkommer det datum som är obligatoriska under säsongens gång. Ordinarie träning är 2-3 gånger i veckan. 2-5 tävlingar per säsong är standard.
Välj vilken nivå ni önskar träna i: *
Välj den typ av lag ni tror passar er bäst.
Vad innebär de olika nivåerna?
- Träningslag: Inga förkunskaper krävs.

Tävlingsförberedande lag:
- Rekommenderade förkunskaper varierar beroende på lag. Dock brukar brygga, kullerbytta, handstående och hjulning rekommenderas.

Tävlingslag:
- Rekommenderade förkunskaper varierar beroende på lag. Samma som för tävlings förb. lagen & framåtmjukis rekommenderas.

Förkunskap cheerleading *
Förkunskap gymnastik *
Jag kan hjulning
Jag kan rondat
Jag kan mjukis framåt
Jag kan handvolt själv
Jag kan mjukis bakåt
Jag kan flickis själv på hårt underlag (cheermatta/friståendegolv)
Jag kan rodnat flicks själv på hårt underlag (cheermatta/friståendegolv)
Jag kan rodnat salto själv på hårt underlag (cheermatta/friståendegolv)
Jag kan rondat flickis salto själv på hårt underlag (cheermatta/friståendegolv)
Jag kan stilla salto själv på hårt underlag (cheermatta/friståendegolv)
Jag har inga gymnastiska förkunskaper
Övriga förkunskaper ni vill meddela
För att göra det så lätt för oss som möjligt att placera dig i rätt lag, beskriv så utförligt som möjligt.
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs endast under Målsman 1 och Målsman 2 för personer under 18 år. Om du är över 18 år ser vi gärna att du anger en anhörig & deras telefon nr i kommentarsfältet.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna