BA-Anmälan till Knatteskola Badminton

Välkommen med anmälan till Knatteskolan "Best on Court"

KNATTESKOLA, Födda 2011-2012  :
Badmintonträning för barn i åldrarna 7-8 år drar nu igång.
Varje deltagare har med sig en förälder under träningspasset, inga förkunskaper i badminton krävs.
Det kommer att finnas huvudtränare på plats som har ansvar för träning och planering, men även föräldrarna på plats kommer att hjälpa till under träningspassen. Vi tror på att fler vuxna på planen gör att det skapas en större trygghet för deltagarna.

Under träningarna är fokus på grundläggande teknik, motorik, fysik och taktik under lekfulla former.
Deltagarna ska känna att de lägger sin grund för badminton på ett roligt och lekfullt sätt.

En rolig aktivitet för både deltagare och föräldrar att umgås gemensamt ikring.

Tid; Söndagar kl 12.00-13.00
Plats: Mälaröhallen
Utövare: 10 barn + 10 vuxna
Huvudtränare: Meriterande tränaren Sakti Kusuma
Kostnad 1100kr/termin >Föräldrar spelar gratis tillsammans med sitt barn.

Gör din anmälan enkelt via stegen nedan.
Under Personuppgifter fyller ni i uppgifter för deltagaren.
Vid frågor kontakta Pernilla Ståhle, badminton@ekeroik.se

Fonden ”Idrott på lika villkor”

Ekerö IK är en uttalad breddförening med grundinställningen att alla som vill ska ha möjlighet att delta i föreningens verksamhet.

Vid årsmötet den 27 mars 2014 bildades en särskild fond ”Idrott på lika villkor” vars syfte är att göra idrotten tillgänglig för barn och ungdomar där familjens ekonomi begränsar möjligheterna att delta.

Rotary Ekerö beslutade 2017 att stötta EIK med en donation för att i första hand användas till införskaffning av personligutrustning, för att så många som möjligt skall kunna vara med på samma villkor.

Så här gör du för att söka stöd/bidrag

Skriv några korta rader om vem ansökan avser (namn och födelseår), vilken/vilka idrotter det handlar om, hur mycket Ni behöver hjälp med och varför. Glöm inte att ange adress och telefonnummer så att vi kan kontakta Dig. Din ansökan skickar du med e-post till idrottpalikavillkor@ekeroik.se eller till vårt kansli i ett kuvert märkt ”Idrott på lika villkor”. Alla ansökningar hanteras med största sekretess.

PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna