Medlemsansökan Parkour Sjöbo VT2020

Hej och välkommen till parkouren vårterminen 2020 i Sjöbo!

Startdatum för kursen är fredagen den 17/1.

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt!

För att bli medlem i Tip Generations Sjöbo behöver man skicka in följande ANMÄLAN och BETALA in sina avgifter för terminen.

Medlemsavgift: 50kr (Varar hela 2020)

Terminsavgift: 650kr (försäkring ingår)

Bankgiro: 285-7472 (Tip Generations Sjöbo)

Meddelande: Deltagarens för- & efternamn

OBS! Gruppen kan vara full. Kolla om ledig plats finns på: 0738436824.
Har du redan varit i kontakt är det bara att fortsätta anmälan. Du kan alltid skicka in medlemsansökan ändå, då vi går efter ett kösystem om gruppen blivit full så står man på tur och ordning efter anmälan till gruppen när där blir en ledig plats.

Rek. åldersgräns 7år.

I nuläget [uppdaterad 2020-01-20 12:00]:

Basic 1 (Födda 10 & senare): 15:45-16:45 - Gruppen är full. Anmälan till köplats inför nästa termin!

Basic 2 (Födda 07-09): 16:45-17:45 - Gruppen är full. Anmälan till köplats inför nästa termin!

Progress (Födda 06 & tidigare): 17:45-18:45 -Platser kvar!

Bekräftelsemail på mottagen anmälan och avgift skickas ut inom några dagar efter att båda anlänt hos oss!

Har du inte fått mailet några dagar efter du betalt och anmält så kolla i så fall så det inte hamnat i skräpposten eller hör av er till oss.

Välkomna!

Emanuel Hansson

info@emanuelhansson.se

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som tex. namn och bild/video publiceras på internet tillsammans med Tip Generations Sjöbo på ex hemsida eller sociala medier.
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Tip Generations Sjöbo godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
Grupp *
Ange vilken grupp deltagaren önskar träna i:
(endast rekommenderade åldrar)
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna