Medlemsansökan A-Beyond Parkour träning Sjöbo VT2022

Hej och välkommen till vårterminens parkour träning i Sjöbo 2022!

Startdatum för kursen är fredagen den 21/1.

Det går även att börja under terminens gång, om där finns någon plats kvar.

Vi tränar i Emanuelskolans idrottshall (Domaregatan 1, 275 35 Sjöbo) på fredagar följande tider och grupper nedan och vårterminens kurser har 12 deltagartillfälle med start 21/1 med reservations för ev. uppehåll bl.a. på sportlovet och påsklovet annars återkommande träning varje vecka tills kursen är slut.

Basic A (Födda 12 & senare): 15:45-16:45 - Anmälan till köplats!

Basic B (Födda 10-11): 16:45-17:45 - Anmälan till köplats!

Progress A (Födda 09 & tidigare): 17:45-18:45 - Få platser kvar!

Platser uppdaterade: [2022-01-14 15:00]

Rek. åldersgräns 7år.

Anmälan till köplats fungerar på det viset att när man skickar in anmälan så står man på kö till gruppen utifrån när man skickade in sin anmälan och så fort där blir en plats ledig så kontaktas man i tur och ordning på mail/telefon och blir tilldelad en plats.

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt!

För att bli medlem i A-Beyond Parkour behöver man skicka in följande ANMÄLAN och BETALA in sina avgifter för terminen.

Medlemsavgift: 50kr (Varar hela 2022)

Terminsavgift: 940kr (Försäkring och T-shirt ingår)

Bankgiro: 285-7472 (A-BEYOND PARKOUR)

Meddelande: Deltagarens för- & efternamn

Bekräftelsemail på mottagen anmälan och avgift skickas ut inom några dagar efter att båda anlänt hos oss!

Har du inte fått mailet några dagar efter du betalt och anmält så kolla i så fall så det inte hamnat i skräpposten eller hör av er till oss.

Välkomna!

Emanuel Hansson

A-Beyond Parkour

info@emanuelhansson.se

0738436824

Om mot förmodan kommunen tillfälligt inte skulle tillhandahålla hallen pga tillfälliga rekommendationer av FHM så kommer träningen i så fall att arrangeras utomhus under de passen.

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som tex. bild eller video publiceras på internet tillsammans med A-Beyond Parkour eller Emanuel Hansson på ex hemsida eller sociala medier.
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till A-Beyond Parkour godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.
Tröjstorlek *
Ange vilken tröjstorlek ni önskar till deltagaren: (Är man över en ålder men inte uppnår nästa rekommenderar vi att man går upp till den övre. Ex 10 år, -> kryssa i 12 år)
Grupp *
Ange vilken grupp deltagaren önskar träna i:
(endast rekommenderade åldrar)
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna