Vi söker nu suppleant och ledamot till styrelsen

Vill du vara med att påverka föreningens framtid, har du idéer och önskemål hur föreningen kan utvecklas och bli den största föreningen i Halmstad då tycker vi detta är något för dig.
Styrelsen i Halmstad GF träffas på kansliet ca var 5:e vecka och diskuterar kring föreningen gällande utbildningar, arrangemang, tävlingar, redakapsbehov och annat. Mötet håller på i ca 3 timmar där styrelsen då tar upp dessa punkter och fattar beslut gällande de olika ärenden.

Vad innebär då suppleant och ledamot?
Det innebär att du sitter med i styrelse där du aktivt deltar på styrelsemötena under ett år ifall du sitter som suppleant och två år ifall du sitter som ledamot.

Är detta något för dig? Lämna gärna namn och vad du skulle vilja sitta som i styrelsen och vara med och påverka föreningens framtid!

Namn *
Mail *