Anmälan, Sommarfriidrottsskolan, Östermalms IP 2024

Vi kommer till sommaren att anordna Sommarfriidrottsskolan på Östermalms IP under 4 veckor. Friidrottsskolan är för barn och ungdomar födda 2009 - 2018 och öppen för alla oavsett om du är med i Spårvägens FK eller inte.

Kostnad

Kostnad per vecka för att delta är 2000:- för v25 och 2450:- för V.26, V.27 ,V.33.

Hur ser en dag ut
Dagarna börjar 09.00 (lämning från 8:00) och håller på till 15.00 (hämtning till 16:00), det ingår förutom friidrottsträning även lunch och mellanmål.

Under veckan kommer de flesta av friidrottens grenar att få provas på, under ledning av erfarna och utbildade ledare och om vädret tillåter kommer det även finnas möjlighet att gå och bada en av dagarna.

Fri avbokning till 7 dagar innan startdatum, därefter krävs läkarintyg för återbetalning, en administrationsavgift på 300 kr tillkommer.

Sista anmälningsdatum

Det går ej längre att anmäla sig till V.25.

Anmälan öppen fram till fyra dagar innan start av den vecka ni vill anmäla er till.

Faktura skickas ut per mejl.

Om du har några frågor kring Sommarfriidrottsskolan är du välkommen att kontakta ansvarig för Stockholms Friidrottsskola Erik Bowallius via e-post på erik.bowallius@sparvagenfriidrott.se

Anmälan, Sommarfriidrottsskolan, Östermalms IP
Fyll i de veckor barnet vill gå!
V.26 (måndag-fredag, 24-28 juni, 9:00-15:00)
V.27 (måndag-fredag, 1-5 juli, 9:00-15:00)
V.33 (måndag-fredag, 12-16 augusti, 9:00-15:00)
Enkät
Hur hörde du talas om sommarfriidrottsskolan?
Jag har deltagit i sommarfriidrottsskolan tidigare
Jag är redan medlem i Spårvägens FK och fick info av klubben
Såg en affisch på stan
Via en kompis
Via er hemsida
Via Facebook
Via Instagram
Tillstånd att bada *
Kryssa i om ditt barn får följa med och bada
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Spåvägens Fk's godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.
JA
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. får publiceras på Spårvägens FK's officiella hemsida, i Spårvägens klubblokals fönster samt på Spårvägens sociala medier. Ni godkänner även att bilder får användas till marknadsföring av nästa års Sommarfriidrottsskola.
Ja - utan namn
PersonNr * -