KFUM BREVIK - VÄLKOMMEN PÅ BOBÅTERTRÄFF 2019!

Nu saknar vi er så mycket att vi ställer till med en återträff! 


Den 22-24 November är det dags för ett kärt återseende på Brevik. Tillsammans kommer vi skratta åt sommarens minnen, mysa i höstmörkret, självklart äta en hel del, sjunga till bords, bli nostalgiska och bara ta vara på tiden i världens bästa Breviksgäng! Dessutom kommer vi köra återträffen gemensamt för BoB och Världens läger så ni får chansen att träffa ännu fler glada Brevikingar. 

Anmälan till återträffen sker på Breviks hemsida kfumbrevik.se senast 8/10.

På fredagen den 22/11 samlas vi på Resecentrum i Norrköping (plats C3-C6) klockan 18.00. På söndagen den 24/11 går bussen från Brevik 15.00, vilket betyder att vi är tillbaka i Norrköping ca 16.00. Ett hett tips från coacherna är att inte boka vidare transport förrän efter 16.00. 

Kostnaden för helgen är 700 kr (0:- för dig som var på friplats, anmäl dig ändå på hemsidan) och den faktureras efter att du anmält dig. Tänk på att det nu är höst och därför inte alls lika varmt på Brevik som ni är vana vid. Så för att hålla temperaturen hög uti kroppen byt ut badkläderna mot tjocktröja och flipflopsen mot ett par tjocka sockar.

 Hoppas att vi ses! Stora Brevikskramar!
Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Läger *
Anmälan
Välj i rullgardinen vilket läger du vill anmäla till, samt om det gäller en flick- eller pojkplats (eller reservplats). 
Återträff Best of Brevik
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till KFUM Brevik godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR . 
Ja
BOKNINGSVILLKOR
Vi skickar en faktura via mail, med avsändare KFUM Norrköping, på anmälningsavgiften och eventuell medlemsavgift. Fakturan ska betalas inom 14 dagar från ankomstdatum.
Bokningsvillkor *
Godkännande
Jag godkänner ovan bokningsvillkor 
Ja
OBS!
Om deltagaren har svenskt personummer är det obligatoriskt att fylla i detta, om det inte finns räcker det att fylla i födelsedatum.

Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs endast under Målsman 1 och Målsman 2.

Behöver deltagaren specialkost?
Skriv då vad som behövs uteslutas ur kosten (i rutan "Allergi/Matval"), är du vegetarian så skriv då vilken typ av vegetarisk kost du äter. Vi kan ej ta hänsyn till speciella dieter.
Personuppgifter
PersonNr -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport