2021 Anmälan till Måsungens seglarläger 5


Välkommen att anmäla dig till Måsungens seglarläger 5, 
2-6/8

Fyll i formuläret och tryck sedan på skicka. 

Viktigt:
1. Ange i vilken grupp ditt barn önskar delta, under rubriken "Kommentarer". 
Förkortas så här: (Grundkurs 1 osv) G1, G2, F1, F2.
Sjöpigge Förmiddag alt. Eftermiddag förkortas så här: SFM, SEM
(Information om varje kurs finns under fliken "Lägerverksamhet" på vår hemsida. 

2. Eventuell kompisönskan lämnas i rutan "Kommentarer". Om fler kompisar önskas kan vi inte lova att alla dessa hamnar i samma grupp. Men vi brukar vara duktiga på att para ihop barnen så att en av kompisönskningarna uppfylls! Observera att grupperna inte är kursöverskridande, kontrollera därför att kompisen är anmäld till samma kurs! 

3. Om ditt barn har några allergier eller annan information som vi bör känna till, skriv även in det i rutan "Allergi". Det kan exempelvis vara matallergi, allergi mot något läkemedel eller ett handikapp/funktionsnedsättning/bokstavskombination. 

EXEMPEL:
1. G2
2. Astrid Svensson

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBSERVERA!

Anmälan är bindande. Administrationsavgift på 200 kr tas ut vid avbokning efter sista bet.dag. Avbokning mindre än två veckor före start 50% återbetalning. Avbokning därefter ingen återbetalning. Vid sjukdom återbetalas hela summan vid uppvisande av läkarintyg. 


Genom att anmäla ert barn till Måsungen godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). 


Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Måsungens officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i skmasungen@gmail.com

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer *  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän