Anmälan Boende och Resa Aspen Athletic Games,

Det börjar återigen vara dags för våran årliga resa till Haparanda och Aspen Athletic Games, och vi behöver därför få in anmälningar på vilka som har tänkt att följa med. Vi hoppas så klart att så många som möjligt vill göra oss sällskap då det är en rolig tävling, och en bra möjlighet att umgås och lära känna varandra under helgen.

Tävlingen tillåter barn från 10år och uppåt, men för de som är under 13år vill vi att de följer med ledare, eller förälder som kan ansvara för dem.

Observera att detta endast är en anmälan för boende, och resa! Anmälan till grenarna gör ni själva på http://www.friidrottsanmalan.se/Anmalan.aspx?StrCid=RIAtL26k2iw=

Datum: Tävlingen pågår under helgen 18-19:e Januari

Avresa: Fredag den 17:e Januari, med hyrd buss 17:30 från kombihallen. Det finns ca 50 platser och först till kvarn gäller! Skulle vi bli fler än 50st så försöker vi lösa det med bilar. OBS ingen bilersättning kommer betalas ut ifall det finns plats i bussen!

Hemresa: Sker direkt efter tävlingarna på söndag, vi brukar komma hem vid 21:30-22:00 Bussen släpper av oss vid kombihallen.

Boende: Vi kommer bo på en närliggande skola ca 10minuters promenad från Friidrottsarenan. Då vi sover på ett skolgolv så behöver ni ta med er madrass, sovsäck och kudde. Medtag även hygienartiklar, tävlingskläder, ev.spikskor, vattenflaska, varma ytterkläder och pengar till luncher och middag söndag.

Frukost: Ordnar klubben i skolans matsal och det ingår i priset.

Lunch: Enklare lunch finns att köpa på arenan, det brukar finnas tacopaj, varma mackor, fika, dricka och även lite smågodis. Ikea ligger ca 10-15 minuters promenad från arenan och har man tid att man även gå dit och köpa lunch.

Middag: Klubben ordnar middag lördag kväll i skolans matsal och det ingår i priset, på söndag brukar vi äta på MAX innan vi åker hem. Middagen på MAX behöver ni betala själva!

Ekonomi: I deltagaravgiften på 500kr per aktiv ingår resa tur och retur med hyrd buss, två nätters logi på skolan, frukost lördag och söndag, middag lördag samt anmälningsavgifter. Kostnaden kommer faktureras av klubben!
Medföljande förälder betalar 300kr i mån av plats.

Anmälan: Eran anmälan är bindande och sista anmälningsdag är den 9:e Januari, vi kan eventuellt ta emot efteranmälningar i mån av plats i bussen. Tänk dock på att sista dagen att anmäla sig till grenarna ni vill vara med i är den 10:e Januari. Den anmälan ska ALLA göra själva på denna länk: http://www.friidrottsanmalan.se/Anmalan.aspx?StrCid=RIAtL26k2iw=

Allergier: 
Viktigt att ni som har matallergier fyller i detta i anmälningsformuläret, annars finns det risk att ni blir utan mat! Samma sak gäller om du är Vegan eller Vegetarian, fyller ni inte i detta kommer det inte finnas mat åt er.

Vid frågor kan ni skicka ett mail till niklas@aikfriidrott.comSteg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Personuppgifter
Förnamn *  
Efternamn *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem  
E-post 1 *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän