Intresseanmälan till träningsgrupp i Friidrott

Hej!

Vad roligt att du/ditt barn vill börja träna friidrott hos oss i KFUM Örebro Friidrott! Just nu placerar vi inte in barn i grupper pga sommaruppehåll. I månadsskiftet augusti/september börjar vi att placera ut barn i grupper igen!


Under hösten 2020 (september) startar vi upp nya grupper med barn födda 2013 och 2014. Intresseanmälan till våra friidrottsgrupper går att göra året runt. Ni anmäler er och vi kontaktar er sedan så fort vi hittat en lämplig grupp.


Här görs även intresseanmälan i friidrott för äldre barn och vuxna aktiva som vill börja med friidrott. Är du förälder och anmäler ditt barn, så ökar chanserna att få en plats om du kan tänka dig att ställa upp som tränare. Fyll i så fall i detta i kommentarsfältet i samband med anmälan.

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.Välkomna!

KFUM Örebro Friidrott

 


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Grupper *
Välj den träningsgrupp du är intresserad av!
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla dig eller ditt barn till KFUM Örebro Friidrott godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). 
JA
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport