Anmälan PARKOUR vårterminen 2019

Hej och välkommen till Gymmix Ljusdal!

För att anmäla ditt barn till PARKOUR fyller du i detta formulär.
Vi kommer sedan skicka en faktura via e-post. Betala fakturan först efter de första två träningstillfällena, som är gratis prova på omgångar, så du är säker på att ditt barn vill fortsätta.

Höstterminen pågår mellan vecka 3 och vecka 19 för barnen, på sportlovet - v. 10 - har vi ingen träning.

Vi inleder vårterminen med två gratis prova-på veckor för parkouren.

OBS! Vi har tagit bort all kontanthantering och från och med nu kan du inte längre köpa medlemskort på våra pass. All anmälan sker via detta formulär.

Fyll noggrant i alla obligatoriska fält nedan och skicka sedan in formuläret enligt instruktion.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram och klicka in på vår hemsida www.ljusdalsgf.com för mer information

Betalningsalternativ *
Vänligen ange hur du önskar betala din tränings- eller medlemsavgift.
Skicka faktura via e-post
Har du ingen e-post klickar du här
Träningskort vårterminen 2019
v 3-19
* Denna PARKOUR är för de som går i årskurs 1-9
7-15 år 500:- *
Internt
Här fyller du som redan är engagerad inom Gymmix det val som gäller för just dig.
Instruktör
Gruppansvarig
Valberedning
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till träning hos Gymmix Ljusdal godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen).
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna