Föräldrakort

Vill du spela tennis med ditt barn?

Om ditt eller dina barn deltar i klubbens träningsverksamhet finns möjligheten att köpa ett Föräldrakort. Det ger föräldrar rätt att spela obegränsat med sina barn (upp t.o.m. 18 år) på ej bokade tider, inomhus och utomhus.

Följande gäller:
• Både barnet och förälder måste vara medlemmar.
• Gäller alla oavsett träningskategori.
• Man kan inte boka tid i förväg.
• Föräldrakortet gäller endast när man spelar med barn.
• Föräldrakortet gäller kalenderår.

Vid betalning kommer en kod att skickas ut som alltid fungerar så ni kommer in i tennishallen.

Kostnad:

• Kostnad för helår 2020 är 600,-

• Tecknar man ett föräldrakort efter 1 juli 2020 är kostnaden 300,-

Vänligen fyll i ansökan och följ instruktionerna. I rutan "Kommentarer" anger du vilka som kommer använda föräldrakortet. Faktura skickas till den mail som angivits.

Genom att anmäla ett föräldrakort hos ÅBTK godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt Dataskyddsförordningen GDPR. I klubbens Integritetspolicy kan du läsa mer om hur och varför vi sparar dina uppgifter.

PersonNr * -
KönMan   Kvinna