Intresseanmälan Tävling

I Kvinnlig Artistisk Gymnastik (KvAG) tävlar man i fyra redskap: hopp, barr, bom och fristående. För att bli en duktig AG-gymnast krävs styrka, flexibilitet, explosivitet, god koordination, mod, en stark vilja samt en stor passion och ett brinnande intresse för gymnastik. 

Detta gäller för våra tävlingsgymnaster:


Det är obligatoriskt i Elit- och tävlingsgrupper att följa den träningstid föreningen lägger ut så länge som man inte är sjuk. Träningarna börjar och slutar på bestämd tid. Meddela gärna så tidigt som möjligt om gymnasten är sjuk med SMS eller mail till din tränare, så den kan planera efter det.  

Föreningen har inte möjlighet att satsa på tjejer som aldrig dyker upp, då spricker planeringen och resultatet blir inte som planerat.  Gymnasterna behöver ha bra närvaro för att nå sina och tränarens mål.  Är man skadad anpassar man träningen i samråd med sin tränare under skadeperioden. 

Det är viktigt att gymnasten mäktar med den träningstid i den grupp man bestämmer sig för. Alla gymnaster kan jobba sig upp mot elitgrupperna om de vill och vi kommer successivt att ta upp gymnasterna från tävlingsgrupperna till elitgrupperna, men också tvärtom om gymnasten inte mäktar med.  

Bestämmer sig gymnasterna att satsa på Elitgrupperna rekommenderar vi att de inte har andra tidskrävande aktiviteter bredvid.

Vad gäller ledighet under året har Elit- och Tävlingsgrupperna oftast ledigt 3-4 veckor efter lägerskolorna och drar igång igen v. 31-32. Då hoppas vi såklart att alla gymnaster är tillbaka. Det samma gäller under julledigheten, där brukar gymnasterna ha några dagars uppehåll. Det är viktigt att respektive tränare vet om övriga ledigheter i tid. ( 2 veckor ) 

Vid tävlingar ska gymnasterna bära klubbens dräkter och overaller (nytvättade). De skall ha håret uppsatt och inga smycken får förekomma.

Det är obligatoriskt för alla tävlingsgymnaster att delta i lägerskolor som erbjuds på hemmaplan. Bestämmer sig föreningen för en träningsresa inom Elit- och Tävlingsgrupperna vill vi såklart att alla följer med. Det är även obligatoriskt att vara med på förenigens klubbmästerskap. 

Det är viktigt att alla gymnaster försöker delta på de tävlingar de har chans att vara med på. Är det för få domare som kan döma, åker de gymnaster med som:

1.  Klarar sina program bäst 

2. Har bäst närvaro på träningarna. (Vi behöver en domare/ 4 st. startade gymnaster )


Om ni är intresserade av att ert barn ska börja tävla i  Kvinnlig Artistisk Gymnastik hos oss kan ni fylla i en intresseanmälan. Om vi har en plats att erbjuda kommer vi att kontakta er. 


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Detta gäller för våra tävlingsföräldrar *
1. Städ i stora hallen.
2. Stå i caféet och städa ingång toaletter och omklädningsrum.
3. Försäljning av New Body, eller annan produkt, en gång /halvår.
4. Sälja ett idrottsrabatthäfte höst och vår och en julkalender.
5.  Föräldrar skall närvara på föräldramöten.
6. På aktiviteter, som tävlingar, avslutningar, lägerskolor mm. skall föräldrar till tävlingsgymnaster hjälpa till innan, under och efter med olika arbetsuppgifter som delas ut.
7. Storstäd innan terminsstart.
8. Gropstäd 
Jag har läst och är införstådd med detta.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän