Anmälan till IF Kville Löpning

Intresserad av att börja med träna med IF Kvilles löpargrupp?

Om du är intresserad av att börja träna med IF Kville fyller du i nedan formulär.

Vi tar emot nya medlemmar löpande under hela året.

Välkomna!

IF Kville

OBS!!
Personuppgifter är dina egna uppgifter.

Om du är 17 år eller yngre anmäler du dig via formuläret här istället: Intresseanmälan aktiva som är 17 år och yngre

Personuppgifter *
Godkännande
Genom att ansöka om och registrera sig som medlem i IF Kville samtycker du till IF Kvilles hantering av de personuppgifter som lämnas samt vår hantering av bilder/videos i digitala media. Detta finns beskrivet i vår dataskyddspolicy som vi ber dig läsa igenom.

IF Kvilles Dataskyddspolicy
Jag godkänner IF Kvilles Dataskyddspolicy
Funktionärsuppdrag *
Godkännande
Genom att klicka JA har ni läst och förstått vilka funktionärsuppdrag du som aktiv eller förälder till aktiv i IF Kville skall genomföra varje år.

Funktionärsuppdrag i IF Kville
JA
Tränar du mer än en gång i veckan? *
Tillgång till passen i Tuve och klubbstugan.
Träningstider:
Tisdagar: korta intervaller - klockan 18:00 utgår vi från IF Kvilles klubbstuga (vid Tuve Ishall).
Torsdagar: långa intervaller - klockan 18:00 utgår vi från IF Kvilles klubbstuga (vid Tuve Ishall).
Lördagar: långpass - klockan 09:00 utgår vi från IF Kvilles klubbstuga (vid Tuve Ishall).
Söndagar: löpträning - klockan 17:30 utgår vi ifrån Trulsegårdsskolan (Björlanda Idrottshall vid Skra Bro)
Jag vill träna i Tuve/Björlanda och får även tillgång till träningsredskap i klubbhuset (1000 kr/år)
Jag vill endast träna på söndagar i Björlanda (500 kr/år)
Ledarintresse *
Är du intresserad att vara ledare?
Vi har många roliga ledaruppdrag i IF Kville.

Till exempel kan du engagera dig i vår styrelse eller som löpledare i någon av våra träningsgrupper.
JA, jag är intresserad av att engagera mig som ledare och vill veta mer
Inte just nu, men kanske senare
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna