Förregistrering - Skistar All Winter >21 dagar - Ungdom - 22/23

Vi behöver er anmälan senast torsdag den 6:e oktober för att kunna skicka informationen till Skistar och erhålla en kampanjkod. Senast måndag den 10:e oktober kommer vi skicka en kampanjkod till er som anmält er som ni skall använda vid beställning online på Skistar.com för att nyttja rabatten. Kampanjkoden ska fungera till och med söndag 16:e oktober.

I och med att ni mailar dessa uppgifter till oss samtycker ni till att vi får dela dem med Skistar för denna kampanj. De raderas efter kampanjperiodens giltighet.

OBS, erbjudandet från Skistar gäller aktiva åkare i träningsgrupper säsongen 22/23 och vi förutsätter att om ni anmäler er till detta erbjudande har ni för avsikt att fortsätta i en träningsgrupp denna vinter! Skulle ni anmält er till detta erbjudande men inte betalar medlem och träningsavgift kommer vi behöva informera Skistar om detta.

För tränare och andra vuxna som är intresserade av Skistar All Winter >21 dagar rekommenderar vi att ni nyttjar Skistars Early Bird kampanj som ger 15% rabatt fram till och med 1:a november. Köps online via Skistar.com.

Anmälan *
Jag bokar upp en kampanjkod för SkiStar All Winter >21 dagar - ungdom 40% rabatt
Införstådd i mitt åtagande *
Jag är införstådd i att jag får kampanjkoden senast den 10:e oktober och måste använda den senast den 16:e oktober.
En anmälan krävs per ungdom.
Typ av säsongskort *
Skistar all winter >21 dagar - ungdom 7-17 år
Grupp *
Ange vilken grupp du tillhör