Upplandsserien, söndagen 7 april, i Tierp

Tierps Judoklubb i samarbete med Upplands Judoförbund inbjuder till årets första Upplandsserien. Tävlingen vänder sig främst till barn & ungdomar som aldrig har tävlat eller tävlat några gånger tidigare. Möjligheten finns även för de mer tävlingsvana att delta. Upplandsserien är en lagtävling där poäng samlas till respektive klubbar i Uppland för att efter sista deltävlingen kora årets vinnare av vandringspokalen. Antalet deltagare per lag (klubb) är obegränsat. Så långt det går kommer vi att försöka dela in barnen i grupper om fyra där alla möter alla inom gruppen.  Gruppindelningen baseras på vikt, ålder och grad. Omklädningsrum med dusch finns för tjejer respektive killar.

Datum:             Söndagen 7 april 2019.

Tider:                meddelas senare

Adress:       Tierps Judoklubb

Samskjuts går säkert att ordna för alla som vill vara med från Knivsta Judoklubb.

Om du vill delta anmäler du dig via detta formulär senast ???

Välkommen med din anmälan!

Ange vikt *
Tävlingserfarenhet
Hur många tävlingar (ca) har medlemmen deltagit i tidigare?
Ange bälte/grad *
PersonNr * -