Fotbollscamp - Sommar 2022

Spånga IS Fotboll bjuder in till Fotbollscamp - Sommar 2022!

Inled sommaren med Spånga IS Fotbolls populära sommarfotbollscamp.

I år är alla barn födda 2010 - 2015 varmt välkomna att starta sommaren tillsammans med oss i Spånga IS Fotboll och våra utbildade ungdomsledare.

TEMA

Syftet: Ha kul, spela olika fotbollslekar och få nya vänner från spångafamiljen.

Vi är glada över att fortsätta vår tradition att stå värd för Spångas största och roligaste läger. I samband med att skolan precis har stängt ner för sommaren bjuder vi alla unga spelare till vårt fyra dagars läger som kommer att fokusera på en kombination av aktiviteter som inkluderar:

• Fotbollsträning – lära sig nya färdigheter och tekniker
  • Fotbollslekar och tävlingar – tävla i roliga aktiviteter mot andra spelare eller andra grupper på lägret
  • Matcher – Använd de nya färdigheterna i matchspel mot varandra, andra grupper och mot tränarna i slutet av lägret!
  • Starka spelarteam – Bygg nya relationer, skaffa nya vänner och lär känna andra fotbollsälskande spelare som spelar för Spånga IS.

Sommarcampen kommer att drivas av unga ledare från föreningens ungdomslag och från vår ledarakademi, med externa tränare som planansvariga. Alla ledare får en utbildning från föreningen och kommer ha färdiga planeringar för samtliga dagar från föreningens fotbollsutvecklare.

DATUM & PLATS

Fotbollscamp - Sommar 2022 hålls på tre olika planer: Solhems Bollplan, Nälsta Bollplan och Gläntan under fyra dagar vecka 24 (13-16 juni) mellan klockan 09.00-15.00.

KOSTNAD

Kostnaden för sommarfotbollsskolan är 1500 kr och då ingår, förutom träningstillfällena, ett paket med träningströja från Adidas, vattenflaska och egen fotboll. Det ingår givetvis lunch till barnen samt en frukt till mellanmål varje dag.

ANMÄLAN & BETALNING

Antalet platser till Fotbollscamp – Sommar 2022 är begränsade och det är först till kvarn som gäller. En faktura skickas ut via e-post i god tid innan sommarcampen börjar och fakturan måste vara betald för att få delta.

Antalet platser till Sommarcampen är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Vid avanmälning efter vecka 21 sker inte någon återbetalning.

KALLELSE & FRÅGOR

Kallelse skickas ut via e-post under vecka 22.

Har ni några frågor om Fotbollscamp – Sommar 2022, kontakta vår fotbollsutvecklare Ben Åsberg Cronshaw på 076-882 82 06 alternativt ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se.

Storlek på träningströja: *
Kryssa i önskad storlek nedan:

OBS. När du väl har gjort ditt val kan vi inte ändra storleken på tröjan .
Stl. 140
Stl. 152