Spånga IS FK:s Knattefotbollsskola 2022

Uppdatering 2022-05-11: Knattefotbollsskolan har nu startat igång och samtliga grupper är fullsatta. Er anmälan skrivs upp på en kölista som vi fyller på ifrån vid eventuella avhopp. Om vi kan erbjuda er en plats i någon grupp så kommer vi att kontakta er. 

Spånga IS Fotboll bjuder in till knattefotbollsskola under 2022 för alla barn födda 2016 & 2017!

Varmt välkommen till vår Knatteskola för de allra yngsta lirarna. Deltagarna kommer under fem pass på våren och fem pass på hösten få en inblick i spelet fotboll på ett roligt och utvecklande sätt.

PLATS & TID

Knattefotbollsskolan hålls på måndagar till torsdagar på våra olika träningsplaner; Solhems BP, Nälsta BP, Gläntan BP och Spånga IP. Träningarna kommer att genomföras mellan klockan 17:00 - 18:00 och startar under vecka 18. Ni väljer själva vilken dag & plan ni vill vara med på utefter vad som passar er bäst. Knattefotbollsskolan pågår sedan den dag & plan ni väljer fram tills vecka 22 innan vi tar ett sommaruppehåll. Återstart sker vecka 34. 

 

KOSTNAD & BETALNING

Kostnaden för knattefotbollsskolan är 1300 kr och då ingår förutom träningstillfällena även en träningströja från Adidas, en vattenflaska och en egen fotboll. En faktura kommer att skickas ut i god tid innan knattefotbollsskolan börjar och fakturan måste vara betald innan knattefotbollsskolan börjar för att få delta. 

 

ANMÄLAN

Anmälan gör du genom att fylla i detta anmälningsformulär. Antalet platser till knattefotbollsskolan är begränsade och det är först till kvarn som gäller. 

 

Vid avanmälan efter vecka 14 sker inte någon återbetalning. En kallelse skickas ut vecka 16.

 

Har ni några frågor gällande knattefotbollsskolan, kontakta ansvarig fotbollskonsulent Kevin Stillwell på kevin.stillwell@spangafotboll.se 

 

Varmt välkommen med din anmälan!

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Välj Veckodag *
Måndag (Solhems BP) 17:00 - 18:00
Tisdag (Nälsta BP) 17:00 - 18:00
Onsdag (Spånga IP) 17:00 - 18:00
Torsdag (Gläntan BP) 17:00 - 18:00
Förskola: *
Fyll i barnets aktuella förskola, vi bildar våra grupper i första hand baserat efter vilken förskola barnen går på. 
Spela med en kompis?
Om ditt barn har en kompis som den önskar vara i samma grupp som, fyll i för- & efternamn på den eller de kompisarna i denna ruta. 
Önskad grupp? *
Pojkar
Flickor
Mixad grupp (både pojkar & flickor)
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän