Anmälan Funktionär Junior-SM Skellefteå

Hej

I höst har vi äntligen fått flytta in i våran helt nya friidrottsarena, med den nya friidrottsarenan hoppas vi att Skellefteå AIK Friidrott ska kunna växa både på bredden och på höjden.

Som en del i våran ambition att växa kommer vi arrangera Junior-SM inomhus den 27-28 Februari 2021. Det är ett av de största arrangemang man kan arrangera då det är många åldersklasser och grenar! Det innebär att vi behöver eran hjälp att klara av arrangemanget. 

Vi hoppas därför att så många som möjligt fyller i detta formulär så vi tillsammans kan skapa ett så bra arrangemang som möjligt för de som kommer resa hit. Som funktionär finns det lite olika uppgifter som ni kan bli tilldelade, men det rör sig främst om enkla saker som att kratta sandgropen, mäta hopp, lägga upp ribbor, skriva ner resultat , bära ut häckar osv. Med er kommer det finnas en grenledare som håller koll på att regler följs, och som ni kan fråga vid tveksamheter.

Anledningen till att vi behöver personnummer är så att vi ska kunna skapa funktionärsgrupper i vårat system så vi lättare kan göra informationsutskick till er. Alla uppgifter hanteras enligt senast gällande personuppgiftslag.


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Vilka dagar kan ni hjälpa till *
Observera att funktionärsarbetet kan pågå hela dagen! Ni kan ej avvika innan arbetet är klart. 
lördag och söndag
bara lördag
bara söndag
Personuppgifter
PersonNr * -  
Förnamn *  
Efternamn *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem  
E-post 1 *  
Kommentarer  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän