Anmälan vårterminen 2019

Hej och välkommen till Gymmix Ljusdal!

För att träna hos oss fyller du i detta formulär samt anger vilken typ av träningskort det gäller.

Vi kommer sedan skicka en faktura via e-post som ska vara betald inom 10 dagar.

Vårterminen pågår mellan vecka 3 och vecka 20. Vi inleder terminen som vanligt med en gratis prova-på vecka (v.3).

OBS! Vi har tagit bort all kontanthantering och från och med nu kan du inte längre köpa medlemskort på våra pass. All anmälan sker via detta formulär.

Fyll noggrant i alla obligatoriska fält nedan och skicka sedan in formuläret enligt instruktion.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram och klicka in på vår hemsida www.ljusdalsgf.com för mer information.

Betalningsalternativ *
Vänligen ange hur du önskar betala din tränings- eller medlemsavgift.
Skicka faktura via e-post
Har du ingen e-post klickar du här
Träningskort vårterminen 2019
v 3-20
* För studenter gäller att man kan visa upp giltigt Mecenatkort, legitimation och att man är heltidsstuderande med studielån från CSN.

** Familjekortet gäller om det är minst en fullt betalande målsman i familjen och då kostar det 400:- per ungdom inom samma familj upp till 18 år.
OBS! Gäller ej Bamsegympan!
(När du registrerat dig som vuxen använder du länken "Anmäl ny familjemedlem" för resterande familjemedlemmar och väljer där familjekort för varje barn inom samma familj)
Vuxen 1200:-
Pensionärer (fyllda 65) 750:-
Ungdomar -18 år/studenter* 750:-
Familjekort ** 400:- (per ungdom)
Medlemsavgift
För dig som bara önskar stödja vår förening genom att erlägga medlemsavgift, vänligen anmäl dig här.

Att vara medlem hos oss kostar 50:- per termin (köper du träningskort ingår medlemsavgiften i priset).
Internt
Här fyller du som redan är engagerad inom Gymmix det val som gäller för just dig.
Instruktör
Gruppansvarig
Valberedning
Godkännande
Genom att anmäla er och/eller ert barn till träning hos Gymmix Ljusdal godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (personuppgiftslagen).
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna