Anmälan till Prepkurs

Prepkurs inför sökningar till musikklasser OBS: Preliminär info pga rådande samhällsläge. Vi återkopplar via mail under hösten hur det blir med denna kurs - anmäl gärna ert intresse via formuläret nedan.Kursen vänder sig till sångare i AF kyrkas körverksamhet som planerar att söka till musikklass i början av vt 2021. I mån av plats kan även intresserade, som ej deltar i AF kyrkas körverksamhet, ta del av kursen. Skicka in er intresseanmälan så snart som möjligt - dock senast tisdag 10 november. Bekräftelse om ni fått plats på kursen skickas ut löpande, och senast tisdag 17 november.


Kursen kommer i grupp att förbereda och gå igenom de olika moment som eleverna skall genomföra vid sökningarna till musikklass. Eleverna kommer också att få läxor mellan de tillfällen vi möts. Målet är att försöka hjälpa till med så bra förberedelser som möjligt till var och en som deltar i kursen. Kursen garanterar givetvis inte på något sätt att eleverna får en plats i musikklass. Min strävan under kursperioden är att eleverna inför sökningarna ska känna sig trygga, förberedda, lugna och samtidigt kunna ha lite roligt vid själva sökningstillfället. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er.


Plats: Kammakarg. 30


Tid: 16:30-17:30


Tillfällen:

Ons 25 november

Ons 2 december

Ons 9 december    

Ons 16 december          

Ons 13 januari                    Kostnad för kursen är 700 kr och faktura skickas ut i slutet av november.

 

 

Föräldrar/vårdnadshavare är välkomna att vara med första 20 min (i mån av plats) på första kurstillfället. Kontakta mig gärna någon dag innan om ni planerar att närvara som förälder/vårdnadshavare. Om möjligt önskar jag undvika för stora föräldragrupper under kurs-timmen.

 


isabel.josephson@svenskakyrkan.se

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
*
Jag accepterar Användarvillkoren

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport