Sommarspecial 2020

Specialklasser på Dansfabriken under sommarterminen 2020

• Riktar sig till dansare på alla nivåer i klass för yngre = ca 7 - 11 år och till forts/avancerad nivå för äldre = ca 12 år+.

• Markera den klass/klasser du önskar anmäla dig till samt fyll i formuläret nedan.

• När du har fyllt i och skickat in anmälningsformuläret kommer en automatisk bekräftelse via e-post. Avgiften betalas via Swish. Fungerar ej Swish som betalningsmedel för dig ber vi att ni mailar till info@dansfabriken.org så fixar vi en faktura på samlat belopp.
    Swish 123 371 4078
    (mottagare: DANSAVGIFTER)

• Först till kvarn gäller, vi aviserar här i formuläret när klassen är full. :)

Priser:

50 kr/klass (för klassen riktad till yngre)

100 kr/klass (för resterande klasser riktade till äldre = 12 år+)

Var?

Dansfabriken, Nybrovägen 4 i Ängelholm

Frågor?

info@dansfabriken.org

Tack till fantastiska Ida Nash och Olivia Sjödin som åter kommer till Dansfabriken för att inspirera! <3

Föreningen Dansfabriken Ängelholm
www.dansfabriken.org
Facebook: Dansfabriken Ängelholm
Instagram: @dansfabriken #dansfabriken

Genom att anmäla ert barn till föreningen godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register, vi tillämpar GDPR (general data protection regulation).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som t.ex. bild, statistik, etc. publiceras på Dansfabrikens officiella sociala medier. Om ni inte vill figurera i föreningens namn ber vi er skicka ett mail till info@dansfabriken.org

Dansfabriken Ängelholm *
Val av klass
Markera den klass/klasser du önskar anmäla dig till.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna