Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Hindås GF!

Här anmäler du dig om du är ny medlem, eller om du vill återanmäla dig till en Bamse-grupp, eller till våran Gruppträning.

OBS!
Från våren 2019 har samtliga truppgrupper samt Actiongrupperna fått en avisering där ni tackar ja till att behålla er plats från hösten genom att gå in och betala. Vill ni inte ha kvar er plats tackar ni nej.

För er som vill byta grupp gör ni det genom att först anmäla er till önskad grupp, och sedan tacka nej till den avisering ni fått till gruppen ni ej ängre önskar vara med i.

Finns det ledig plats i den grupp ni önskar anmäla er till,  så är det möjligt att anmäla sig. Är det fullt så står det FULLT.  "Ej bokningsbar" innebär att gruppen är stängd för anmälan för tillfället. ´Är du intresserad av en grupp som är full kan du välja att prenumerera på gruppen. Då får då ett mail så fort en plats blir ledig, coh har du chans att anmäla dig.

Har du redan ett konto  (exempelvis via medlemsappen) klicka på den blåa knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Alla bokningar är bindande, och återbetalning görs endast vid uppvisande av läkarintyg som styrker att träning ej kan genomföras, ej vid ånger.

Har ni frågor kontakta oss gärna på  info@hindasgymnastik.se

Visa mer