Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar dig eller ditt barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.tyresofightcenter.se

 

Genom att anmäla er eller ert barn till träning hos Tyresö Fightcenter godkänner ni att vi lagrar era uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, foto, statistik, etc. publiceras på Tyresö Fight Center officiella hemsida, Instagram och Facebook.

 

Hur man bokar:     

Ny medlem
Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Befintlig medlem
Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Bevaka
Är gruppen du vill gå i fullbokad? Klicka på bevaka så får du ett mail när det finns plats ledigt i gruppen.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: info@tyresofightcenter.se 

Visa mer