Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

HÖSTTERMINEN STARTAR 19:E AUGUSTI

- Anmälan för nya medlemmar öppnar 16:e augusti -

De första 2 veckorna är öppna för provträning men därefter behöver man bli medlem om du önskar fortsätta träna.

För att bli medlem hos oss på Apex Kalmar behöver du:

• Registrera dig i vårt medlemssystem (SportAdmin)
  • Boka dig i en träningsgrupp
  • Betala termins- och medlemsavgift

VIKTIGT!

DET ÄR BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER I NYBÖRJARGRUPPERNA SÅ DET ÄR FÖRST TILL KVARN SOM GÄLLER.

Alla som varit medlemmar under föregående termin flyttas automatiskt över till nästa termin.

Innan terminen startar skickas mail ut där du får bekräfta din plats om du vill fortsätta träna och isåfall betala terminsavgiften.

Vill du inte fortsätta träna kan du klicka i "Jag vill inte fortsätta träna" så tas du bort ur gruppen.

Om en grupp blir fullbokad går det att sätta upp sig på bevakningslista om en plats blir ledig.
Då skickas mail ut till alla på listan och det är först till kvarn att boka en plats i gruppen.

Har du tränat kampsport innan och vill börja träna igen maila oss på info@apexkalmar.se

Visa mer