Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den gröna knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den gröna knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Medlemskap för nya och nuvarande medlemmar

Välkommen till ett nytt medlemsår med Björnstorps IF!

Medlemsavgiften betalas årsvis (jan-dec). Information om föreningen hittar ni på www.www.bjornstorpsif.se

Då var det tid att betala medlemsavgiften för 2024 som är:

·        Ungdom t.o.m. 26 år                               250 kr

·        27 år (kalenderår) och äldre                    500 kr

·        Familj med ungdom t.o.m. 26 år          1 250 kr

·        Stödmedlemskap                                     120 kr

·        Banträningsavgift (gratis för ungdom)   300 kr

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Vänligen

Styrelsen

Har ni frågor kontakta oss gärna på kassor@bjornstorpsif.se eller på telefon 070-551 73 61.

Visa mer