Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Läs igenom hela dokumentet

Hur man bokar: 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka p "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". 

Välj lämplig grupp och "Boka". Genomför betalning. En bokningsbekräftelse mailas ut till dig.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Välj lämplig grupp och "Boka". Genomför betalning. En bokningsbekräftelse mailas ut till dig

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Nästa kurs startar v 35

Vi ser framemot att starta en ny kurs tillsammans med er! Har ni några frågor och funderingar prata gärna med våra ledare eller hör av er till vår gymnastiksektion.

gymnastiksektionen.gfatletica@gmail.com

Läs igenom texten nedan

Under sommaren lättas de restriktioner som har begränsat vår verksamhet under hela pandemin och förhoppningsvis kan vi vid terminsstart återgå till en mer normal vardag. Även om restriktionerna nu lättas så är det viktigt att tänka på att det fortfarande pågår en pandemi och att vi ska göra allt vi kan för att anordna en så smittsäker verksamhet som möjligt och följa de rekommendationer som fortfarande finns kvar. 

Det är viktigt att vi förhåller oss till det maxantal som direktiven säger. På grund av detta kommer föräldrar ej att kunna sitta i lokalerna när barnet tränar. Endast i knattegruppen kommer en förälder att kunna vara med i lokalen.  Vi vill såklart att alla som vill träna hos oss ska få möjlighet till det, men tyvärr har vi fått minska antalet barn i varje grupp pga covid 19. 

Vi återkommer senare hur det blir med publik i vår hall under träningstiden.

Vi erbjuder barn och ungdomar på Tjörn och våra grannkommuner det bästa va gäller gymnastik med kompetenta, och avlönade, ledare och bra träningstider i en exklusiv hall. 
För att vi ska kunna hålla den höga standarden och de träningsavgifter som vi har i de olika träningsgrupperna kräver det att man som medlem/familj ställer upp på olika ideella uppgifter. 
För de som är med i träningsgrupper (knattar, nybörjare, yngre och äldre och tränar ett pass/ vecka) gäller att man behöver baka en kaka, lämna in paket kaffe, rengöringsprodukter eller skänka något till lotterier två gånger per termin. Det står listor i hallen när det blir din tur. I år provar att sälja en ny Lott som heter Sportlotten. Man ska också sälja 5 st sportlotter/ termin och barn), denna betalas med samma faktura som medlemsavgiften. Tränar två eller fler dagar gäller även ovanstående ideella insats och dessutom sälja 7 st av Sportlotten. 

 

 

Välkomna till vårt bokningssystem

"Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och fo¨renkla vår administration. Fo¨r dig som medlem inneba¨r det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Fo¨r samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Dessutom fa°r du tillga°ng till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, sama°kning, utskick, m.m. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” fra°n AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften sa° fa°r du ocksa° tillga°ng till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!"

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail gymnastiksektionen.gfatletica@gmail.com 

 

Visa mer